Dit zijn onze vrolijke vriend en vriendin, die veel leuke dingen bij Recreatiepark De Boshoek beleven. Keessie is een ondeugend typetje dat veel kattenkwaad uithaalt. Het is een soort Pietje Bell van nu. Zijn vriendinnetje Willie is totaal het tegenovergestelde en is een erg deftig dametje. Ze gedraagt zich soms als een juffie, die alle touwtjes in handen heeft. Benieuwd hoe Keessie en Willie bij Recreatiepark De Boshoek terecht zijn gekomen? Lees hier hun verhaal!

Onze maffe vriend Keessie en vrolijke vriendin Willie beleven zoveel leuke dingen, dat het zonde is als jullie iets moeten missen. Daarom delen zij hun avonturen op de Facebook-pagina van De Boshoek!

Mis het niet en wordt vriendjes op Facebook!

Tijdens de officiële schoolvakanties doen Keessie en Willie ook regelmatig mee met de georganiseerde activiteiten! Benieuwd welke activiteiten er zijn? Bekijk ze in het animatieprogramma!

Keessie is een energieke jongen met veel reiservaring. Hij is niet snel bang en zoekt graag het avontuur op. Zijn hobby’s zijn eten, spelen en luieren. Aangezien hij zelf vindt dat hij overal goed in is, loopt hij al snel in zeven sloten tegelijk. Hier kan hij dan ook de mooiste verhalen over vertellen. Maar of ze waar zijn? Daardoor is hij altijd in conflict met Willie, want wie heeft er nou gelijk?

Willie is een lief en zorgzaam dametje, ze ziet er altijd op en top uit. Ze heeft ook altijd een schoonmaakdoekje in haar tas, om dingen schoon te maken voordat ze het gebruikt/of gaat zitten. Ze is erg slim en bewaard altijd het overzicht. Als ze niet aan het schoonmaken is, dan zit ze met haar neus in de boeken. Willie is erg oplossingsgericht. Als ze geen oplossing weet, vindt ze er altijd wel eentje in haar boeken. Ze weet altijd alles beter, verbetert daarom Keessie ook veel. En haar ideeën zijn de beste, want ‘dat heb ik pas nog in een boek gelezen’. Tsja, en dan is het waar.

Mascotte Willie op Recreatiepark De Boshoek
Mascottes tijdens kindervakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek

Abonneer je op ons Youtube-kanaal

En mis geen enkel avontuur van Keessie en Willie en wat er allemaal op De Boshoek te beleven is. Bekijk ook de avonturen van Keessie en Willie en het Ping Poef Boek en de Papierfabriek!

Keessie en Willie en de Papierfabriek

De directeur van De Boshoek wil graag op zakenreis. Hij heeft eindelijk een plaatsvervanger gevonden: Orri Gami van CenterGreen Campings.
Keessie en Willie willen meneer Gami graag helpen, maar meneer Gami vindt Keessie en Willie maar lastig. Hoe kan hij zo snel mogelijk van deze twee afkomen? Hij probeert van alles, maar ze blijven terug komen.
Keessie en Willie vertrouwen meneer Gami niet, want sinds zijn aanwezigheid verdwijnen er ineens bomen van De Boshoek.
Ze komen erachter dat meneer Gami niet is wie hij zegt te zijn. Zijn ze op tijd om De Boshoek te redden?

Keessie en Willie en de Papierfabriek is een spannende 4-delige serie, voor kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Bekijk ook de Minidisco-dansjes die Keessie en Willie samen met het animatieteam hebben opgenomen!

Wist je al dat Keessie en Willie ook een eigen Doe- en Kleurboek hebben? Bekijk al de Keessie en Willie artikelen bij De Markt, deze bevindt zich aan de achterzijde van de receptie.

 

Keessie en Willie ook op Youtube!

Al de vlogs die op de Facebook-pagina van Keessie en Willie staan, staan ook op hun Youtube-kanaal!

Stuur post naar Keessie en Willie!

Wist je al dat je post kan sturen naar Keessie en Willie?
Vlak bij Western Plaza, midden op het park, staat het huisje van Keessie. Bij zijn huisje staat een grote brievenbus. Elke avond, in schoolvakanties, bekijkt Keessie welke post hij heeft gekregen. Buiten schoolvakanties bekijkt hij ook regelmatig welke post hij heeft ontvangen.

Heb je thuis een mooie tekening of brief gemaakt voor Keessie en Willie? Dan kun je hem opsturen naar:
Keessie en Willie
Harremaatweg 34
3781 NJ Voorthuizen
Of stuur een mailtje naar keessieenwillie@deboshoek.nl

Je krijgt altijd een persoonlijk berichtje van Keessie en Willie terug! Hoe leuk is dat!