Bent u op zoek naar een slimme investering? Zoek dan niet verder. Op Recreatiepark De Boshoek bieden wij een prachtige mogelijkheid in het investeren in een recreatiechalet. Een concept waarin uw geld rendeert en waarmee u zelf gebruik kan maken van uw investering.

Bent u even niet in de gelegenheid gebruik te maken van uw chalet? Dan verhuurt Recreatiepark De Boshoek uw chalet vakkundig en snel en tevens tegen een zeer interessant rendement.

Tevens wordt u volledig ontzien van alle ongemakken die een recreatiechalet met zich mee brengt. Denk hierbij aan:

  • Onderhoud
  • Sleutelservice (checkin/check out)
  • Housekeeping
  • Linnenverhuur
  • Marketing
  • Administratie
Meer informatie over koopchalets
 

Met de verhuurbemiddelingsovereenkomst van De Boshoek heeft u nergens geen omkijken meer naar.

Vanaf een bedrag van € 44.630,-* koopt u een Veluwelodge welke turn-key geleverd wordt en klaar is voor gebruik. De Veluwelodge is voorzien van 4 slaapplaatsen, luxe en modern meubilair en een prettige indeling.  Uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Onze 6 persoons accommodaties onder de noemer Veluwelounge zijn zeer luxe ingericht en uitstekend geschikt voor de grotere gezinnen. Met hun leuke en praktische indeling en 3 slaapkamers, zijn het geweldige objecten waar een zeer interessant rendement aan zit. De Veluwelounge en de Woodlounge zullen een centrale plek krijgen vlak bij allerlei faciliteiten. De 6-persoons Veluwelounge is verkrijgbaar voor € 73.553,-* en wordt turn key geleverd. (* na belastingteruggaaf)

Op De Boshoek hoeft u zich niet te vervelen

Als u kiest voor een chalet op De Boshoek hoeft u zich nooit te vervelen. Zowel op De Boshoek als in de omgeving is er ontzettend veel te doen. Wilt u meer weten over wat er op De Boshoek, maar ook in de omgeving te doen is? Kijk dan snel op een van onderstaande pagina's.

Te doen op De Boshoek
Wat gaat u deze vakantie doen? Op De Boshoek hoeft u zich niet te vervelen! Laat u inspireren met een van de leuke activiteiten in de omgeving.

Verblijft u nu op De Boshoek? U hoeft zich niet te vervelen op dit leuke vakantiepark in Voorthuizen! Bekijk snel wat u op De Boshoek kunt doen.
Meer lezen

Te doen in de omgeving

Op vakantie op de Boshoek in Voorthuizen? Bekijk snel alle leuke dingen om te doen in de omgeving van de Veluwe! Wat gaat u deze vakantie doen?
Meer lezen