Recreatiepark De Boshoek
Investeren door kopen chalet op de Veluwe

Investeren door het kopen van een chalet op de Veluwe

Ben jij op zoek naar een slimme investering? Zoek dan niet verder! Op Recreatiepark De Boshoek bieden wij een prachtige mogelijkheid in het investeren in een recreatiechalet. Een concept waarin jouw geld rendeert en waarmee je ook nog zelf gebruik kan maken van jouw investering.

Ben jij even niet in de gelegenheid gebruik te maken van jouw chalet? Dan verhuurt Recreatiepark De Boshoek jouw chalet vakkundig en snel en tevens tegen een zeer interessant rendement.

Tevens word je volledig ontzien van alle ongemakken die een recreatiechalet met zich mee brengt. Denk hierbij aan:

  • Onderhoud
  • Sleutelservice (checkin/check out)
  • Housekeeping
  • Linnenverhuur
  • Marketing
  • Administratie

Met de verhuurbemiddelingsovereenkomst van De Boshoek heb je nergens omkijken meer naar.

Vanaf een bedrag van € 44.630,-* koop je een Veluwelodge welke turn-key geleverd wordt en klaar is voor gebruik. De Veluwelodge is voorzien van 4 slaapplaatsen, luxe en modern meubilair en een prettige indeling.  Uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Onze 6 persoons accommodaties onder de noemer Veluwelounge zijn zeer luxe ingericht en uitstekend geschikt voor de grotere gezinnen. Met hun leuke en praktische indeling en 3 slaapkamers, zijn het geweldige objecten waar een zeer interessant rendement aan zit. De Veluwelounge en de Woodlounge zullen een centrale plek krijgen vlak bij allerlei faciliteiten. De 6-persoons Veluwelounge is verkrijgbaar voor € 73.553,-* en wordt turn key geleverd. (* na belastingteruggaaf)

Op De Boshoek verveelt het nooit

Als jij kiest voor een chalet op De Boshoek is vervelen onmogelijk. Zowel op De Boshoek als in de omgeving is er ontzettend veel te doen. Wil je meer weten over wat er op De Boshoek, maar ook in de omgeving te doen is? Kijk dan snel op een van onderstaande pagina's.

Te doen in de omgeving

Op vakantie op de Boshoek in Voorthuizen? Bekijk snel alle leuke dingen om te doen in de omgeving van de Veluwe! Wat ga jij deze vakantie doen?
Meer lezen