Bent u even niet in de gelegenheid gebruik te maken van uw chalet? Dan verhuurt Recreatiepark De Boshoek uw chalet vakkundig en snel en tevens tegen een zeer interessant rendement.

Tevens wordt u volledig ontzien van alle ongemakken die een recreatiechalet met zich mee brengt. Denk hierbij aan:

  • Onderhoud
  • Sleutelservice (checkin/check out)
  • Housekeeping
  • Linnenverhuur
  • Marketing
  • Administratie
Bezoek ons op de Second Home Beurs om uw tweede huis te realiseren!

Met de verhuurbemiddelingsovereenkomst van De Boshoek heeft u nergens geen omkijken meer naar.

Vanaf een bedrag van € 44.630,-* koopt u een Veluwelodge welke turn-key geleverd wordt en klaar is voor gebruik. De Veluwelodge is voorzien van 4 slaapplaatsen, luxe en modern meubilair en een prettige indeling.  Uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. Klik hier voor meer informatie over onze Veluwelodge.

Onze 6 persoons accommodaties onder de noemer Veluwelounge en Woodlounge zijn zeer luxe ingericht en uitstekend geschikt voor de grotere gezinnen. Met hun leuke en praktische indeling en 3 slaapkamers, zijn het geweldige objecten waar een zeer interessant rendement aan zit. De Veluwelounge en de Woodlounge zullen een centrale plek krijgen vlak bij allerlei faciliteiten. De 6-persoons Veluwelounge is verkrijgbaar voor € 73.553,-* en wordt turn key geleverd. (* na belastingteruggaaf)

 

Bezoek ons op de Second Home Beurs

Van 28 t/m 30 september 2018 staan wij op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs is het startpunt voor de zoektocht naar een vakantiewoning die wij voor u kunnen realiseren. 

Bezoek de Second Home Beurs gratis

Via onderstaande banner kunt u zich gratis registeren voor een entreekaart voor 2 personen. Vergeet zeker niet even bij ons langs te komen als u de beurs bezoekt!

Bezoek ons op de Second Home Beurs om uw tweede huis te realiseren!