Bent u even niet in de gelegenheid gebruik te maken van uw chalet? Dan verhuurt Recreatiepark De Boshoek uw chalet vakkundig en snel en tevens tegen een zeer interessant rendement.

Tevens wordt u volledig ontzien van alle ongemakken die een recreatiechalet met zich mee brengt. Denk hierbij aan:

  • Onderhoud
  • Sleutelservice (checkin/check out)
  • Housekeeping
  • Linnenverhuur
  • Marketing
  • Administratie
Meer informatie over koopchalets
 
Bezoek ons op de Second Home Beurs om uw tweede huis te realiseren!
 

Met de verhuurbemiddelingsovereenkomst van De Boshoek heeft u nergens geen omkijken meer naar.

Vanaf een bedrag van € 44.630,-* koopt u een Veluwelodge welke turn-key geleverd wordt en klaar is voor gebruik. De Veluwelodge is voorzien van 4 slaapplaatsen, luxe en modern meubilair en een prettige indeling.  Uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. Klik hier voor meer informatie over onze Veluwelodge.

Onze 6 persoons accommodaties onder de noemer Veluwelounge en Woodlounge zijn zeer luxe ingericht en uitstekend geschikt voor de grotere gezinnen. Met hun leuke en praktische indeling en 3 slaapkamers, zijn het geweldige objecten waar een zeer interessant rendement aan zit. De Veluwelounge en de Woodlounge zullen een centrale plek krijgen vlak bij allerlei faciliteiten. De 6-persoons Veluwelounge is verkrijgbaar voor € 73.553,-* en wordt turn key geleverd. (* na belastingteruggaaf)

6-persoons Veluwelounge met wellness op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek
4-persoons Veluwelodge op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek

Bezoek ons op de Second Home Beurs

Van 8 t/m 10 maart 2019 staan wij op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs is het startpunt voor de zoektocht naar een vakantiewoning die wij voor u kunnen realiseren. 

Bezoek de Second Home Beurs gratis

Via onderstaande banner kunt u zich gratis registeren voor een entreekaart voor 2 personen. Vergeet zeker niet even bij ons langs te komen als u de beurs bezoekt!

Bezoek ons op de Second Home Beurs om uw tweede huis te realiseren!

Op De Boshoek hoeft u zich niet te vervelen

Als u kiest voor een chalet op De Boshoek hoeft u zich nooit te vervelen. Zowel op De Boshoek als in de omgeving is er ontzettend veel te doen. Wilt u meer weten over wat er op De Boshoek, maar ook in de omgeving te doen is? Kijk dan snel op een van onderstaande pagina's.

Te doen op De Boshoek
Te doen op De Boshoek

Te doen op De Boshoek

Verblijft u nu op De Boshoek? U hoeft zich niet te vervelen op dit leuke vakantiepark in Voorthuizen! Bekijk snel wat u op De Boshoek kunt doen.
Meer lezen
 
Te doen in de omgeving
Te doen in de omgeving

Te doen in de omgeving

Op vakantie op de Boshoek in Voorthuizen? Bekijk snel alle leuke dingen om te doen in de omgeving van de Veluwe! Wat gaat u deze vakantie doen?
Meer lezen