Recreatiepark De Boshoek
Vakantie in Kootwijk

Camping Kootwijk

  • 5-sterren camping op 13,5 km van Kootwijk
  • Centraal op de Veluwe
  • Binnen- en buitenzwembad

Vakantie vieren nabij Kootwijk

Toe aan een heerlijke vakantie op de Veluwe? Kom dan samen met jouw gezelschap naar onze camping bij Kootwijk! Bij Recreatiepark De Boshoek kun je kiezen uit één van onze vele accommodaties geschikt voor maximaal 20 personen of je kunt er voor kiezen om te overnachten in een luxe hotelkamer. Ook kun je komen kamperen, we hebben zelfs kampeerplekken met privé sanitair! Ons bungalowpark bij Kootwijk is gelegen in een prachtige omgeving en met ongeveer 18 minuten rijden ben je in Kootwijk. Op ons park zelf vindt je een heerlijk binnen- en buitenzwembad, leuke speeltuinen en en diverse smakelijke restaurants. Wanneer ga jij op vakantie nabij Kootwijk bij Recreatiepark De Boshoek?

Vakantiepark in de buurt van kootwijk: to do's

Er is van alles te doen en te beleven tijdens jouw vakantie op ons vakantiepark bij Kootwijk. Ontdek te voet of op de fiets de prachtige omgeving vanaf jouw vakantiehuis bij Kootwijk. In het hart van de Veluwe ligt het Kootwijkerzand, de grootste zandverstuiving van West-Europa. Het natuurgebied bestaat uit duinen die door de wind zijn gevormd. Ga je op vakantie met uw hond? Dan kun je hier samen met uw hond uren wandelen en genieten van de mooie heide, misschien kom je wel een wild dier tegen! Ook bevindt zich in het natuurgebied een uitkijktoren waar de kinderen kunnen klimmen en vanaf hier heb je een prachtig uitzicht dat je niet wilt missen! Midden op de Veluwe ligt Radio Kootwijk, een voormalig zendstation dat gebruikt werd voor de communicatie met de overzeese Nederlandse koloniën. Een gids leidt je rond in het gebouw en vertelt jou alles over het leven en de geschiedenis van het dorp Radio Kootwijk. Ook een bezoekje aan de vlindertuin Passiflorahoeve kan zeker niet ontbreken, hier vliegen vlinders rond die je nog nooit eerder heeft gezien. Na een dagje weg geweest te zijn, kun je heerlijk ontspannen in jouw vakantiehuisje in Kootwijk. Kom langs en ontdek de schitterende omgeving van Kootwijk!

jouw vakantie nabij Kootwijk

Gedurende jouw verblijf op ons vakantiepark bij Kootwijk hoef je je geen moment te vervelen. We bieden faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zoals de vele speeltuinen, het binnen- en buitenzwembad en de sport- en speelvelden waar jij en jouw kinderen kunnen basketballen, tennissen, voetballen, volleyballen en nog veel meer! Even weg van de drukte? Kom dan naar onze wellness en ontspan terwijl het animatieteam (in de vakanties) jouw kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgd! Zin om op ontdekking te gaan? Huur een fiets bij onze receptie op ons bungalowpark bij Kootwijk en ontdek de Veluwe! Na een dagje op pad geweest te zijn loop je zo vanaf uw vakantiehuisje één van onze restaurants in en kun je heerlijk komen borrelen. Geniet van de omgeving rondom uw vakantiehuis bij Kootwijk!

Onze faciliteiten

  • Wellness
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Restaurants op het park
  • In- en outdoor sportvoorzieningen
  • Animatieteam
  • Fietsverhuur