1. 5-sterren camping op de Veluwe
 2. Camping met privé sanitair
 3. Binnen- en buitenzwembad

Camping op de Veluwe

Recreatiepark De Boshoek heeft een prachtige kindvriendelijke camping op de Veluwe. Gelegen in Voorthuizen; privé sanitair mogelijk. Camping De Boshoek is voor het hele gezin!

 
Vanaf
€ 21

Kampeerplaats

Gelderland, Voorthuizen
6Sommige
 • Kindvriendelijke camping
 • Veel speelplezier
 • Hoogwaardig sanitairgebouw met vaatwassers en kindersanitair
Vanaf
€ 44

Kampeerplaats met privé sanitair

Gelderland, Voorthuizen
612
 • Kampeerplaats met privé sanitair
 • Kindvriendelijke camping
 • Comfort kampeerplaatsen
Vanaf
€ 21

Camperplaatsen

Gelderland, Voorthuizen
62
 • Verharde camperplaatsen
 • Centraal op kampeerpark
 • Vlakbij sanitairgebouw

Camping op de Veluwe voor het gezin

Recreatiepark De Boshoek heeft een prachtige camping op de Veluwe. Onze kindervriendelijke camping op de Veluwe, ligt in Voorthuizen. Een mooi dorp en een goede centrale locatie, want op de Veluwe is veel te beleven en kunt u naast fietsen en wandelen nog veel meer verwachten. Denk aan talloze attracties en bezienswaardigheden; na Florida heeft de Veluwe de grootste dichtheid van attractieparken ter wereld. Kamperen in Nederland op onze camping op de Veluwe is daarom altijd een groot avontuur voor het hele gezin!

Kamperen in Nederland met kinderen

Als uw kinderen genieten, dan heeft u zelf ook vakantie. Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis om te zorgen dat ieder lid van uw gezin de vakantie van zijn of haar leven heeft! Wilt u kamperen, in Nederland of elders, dan is het vinden van de geschikte camping het belangrijkst. Speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn er op onze kindervriendelijke camping op de Veluwe 2 autovrije velden met een eigen speeltuin. In de kindervakantie is er een animatieteam aanwezig die uw kinderen op de velden in Voorthuizen ophaalt met de “Keessie mobiel” en de kinderen ook weer thuis brengt na afloop. Ook kunnen kinderen naar knuffelstal, het sportpark of de enorme speeltuin met glijbaan van 7,5 meter hoog! Voor een kampeervakantie in eigen land komt u naar onze camping op de Veluwe.

 

Camping met privé sanitair en hoogwaardige sanitaire voorzieningen

Of u nu op onze camping kiest voor privé sanitair of niet, u zult zich verbazen over de kwaliteit van onze sanitaire voorzieningen. Het toiletgebouw voldoet aan alle eisen van deze tijd en legt daar zelfs nog een schepje bovenop. Het toiletgebouw is voorzien van een duurzaam warmwatersysteem. De vloer beschikt over vloerverwarming en er is zelfs een aparte ruimte voor kinderen, met wasbakken op verschillende hoogtes en een leuke aankleding. Voor alle comfort zijn er zelfs 2 vaatwassers aanwezig! In 5 minuten is uw vaat weer schoon en droog! Dat is pas fijn!

Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Reserveer direct een plekje op onze camping op de Veluwe!

Vind uw ideale verblijf
 

Uw comfort kampeerplaats

 1. 10 ampère elektra
 2. Watertoevoer/watertappunt
 3. TV-aansluting (coax) met uitgebreid aanbod aan HD-zenders
 4. Wifi tegen betaling (aan te schaffen bij receptie)
 5. Elke kampeerplaats is 100 tot 120 m2
 
Maak een virtuele tour