• Ontspannen op de Veluwe
  • Accommodaties voor 4 tot 18 personen
  • Vakantiehuis met jacuzzi of sauna

Kom genieten op de veluwe tijdens de Winter Wellness break 

Last van de Winter Blues? Is de fut er een beetje uit? Zit je wat laag in je energie? Is selfcare jouw goede voornemen? Kom dan heerlijk ontspannen op de Veluwe! Bij Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen vind je heerlijke, goed uitgeruste vakantiehuizen met een privé sauna of jacuzzi, sommige huisjes hebben zelfs allebei!

 

ontdek Onze verblijftips ⤵

2 - 4-persoons Voortse Villa Wellness Plus

Wellness chalet met sauna en jacuzzi
Meer

4 - 6 persoons Veluwelodge Wellness Plus

Chalet voor 4 tot 6 personen met buitensauna én jacuzzi.
Meer

2 - 4-persoons Voortse Villa Wellness

Luxe chalet met jacuzzi centraal op het park
Meer
 

Vakantiehuis met sauna🧖

Je hebt een drukke baan. Je ervaart veel stress. Je hebt een zware periode achter de rug. De zorg voor je gezin begint een beetje te veel te worden. Je hebt voor een langere periode een zware fysieke inspanning gedaan. Iedereen herkent wel 1 van eerdergenoemde omstandigheden. Ontspan dan je lichaam en je geest in een van onze vakantiehuizen met houtgestookte sauna. Is het even tijd voor een nieuwe omgeving? Tijd om je energielevels weer op het juiste niveau te krijgen? Verwen jezelf met een midweek/week/weekendje Wellness! En is je batterij gedurende je verblijf weer helemaal opgeladen? Pak dan je wandelschoenen of de fiets en ontdek de prachtige bossen van de Veluwe! Let wel. Alles mag. Niets moet. Take it Easy. Je hebt het verdiend.

Vakantiehuis met jacuzzi 🛁

Vergeet de tijd en je zorgen in een van onze vakantiehuisjes met jacuzzi. Bubbel weg in het schone, warme water terwijl je geniet van een lekker glas prosecco en de frisse winterlucht. Vul de koelkast met lekkers en jij hoeft het hele verblijf nergens meer heen🍷Geen zin om te koken? Schuif dan aan in ons hotel bij het ontbijtbuffet of geniet 's avonds van een heerlijk diner in ons restaurant.

 

Bij jouw verblijf ⤵

  • Winterwandeling met de Soekky App
  • Yoga speurtocht
  • Inclusief een vitaminepakketje
 

Wanneer kom jij genieten?

Vind je ideale verblijf tijdens de winter wellness weken ⤵