Vier Valentijnsdag samen

Valentijnsdag is een heerlijke dag om even samen te zijn! Niet omdat het moet, maar omdat je het graag wil. Samen genieten... En dat kan van vrijdag 10 februari tot en met dinsdag 14 februari heel goed bij Recreatiepark De Boshoek met onze romantische aanbiedingen! 

Vind je ook dat jullie wel wat ontspanning hebben verdiend? Trakteer elkaar op quality time en ga eropuit met z'n tweeën. Even geen kinderen, even geen thuisschool of - werk, even weg van alles en alleen maar tijd voor elkaar. Of maak er een familie-uitje van en neem juist wel gezellig de kinderen mee. Heerlijk genieten, hoe dan ook.

Maak het net even wat specialer

Het is natuurlijk niet zomaar een weekendje weg, dus maak er iets van om niet snel te vergeten! Ons restaurant is bijvoorbeeld helemaal in de stemming en er is o.a. een aangepast Valentijns menu en Valentine bites! Maar denk ook aan iets anders zoals een leuke fietstocht of romantische wandeling door de prachtige Veluwse natuur. We hebben hier genoeg fietsen klaarstaan (eventueel ook elektrische)! We bieden ook een picknick bag die je dan mee kunt nemen tijdens de fietstocht of natuurlijk heerlijk van kunt genieten in jullie vakantiehuisje. Én als kers op de taart, kunnen we ook verrassingen achter laten zoals een flesje bubbels, rozenblaadjes of chocoladebonbons. Lees onderaan deze pagina meer over deze extra's!

 
 

Boek de extra's bij!

  • Valentijnsmenu bezorgd in jullie verblijf
  • Valentine Bites voor een gezellige avond
  • Lunchbox voor tijdens een wandeling of fietstocht
  • Rozenblaadjes
  • Flesje bubbels
  • Chocobonbons

Bezorgd Valentijnsdiner

Bij Valentijnsdag hoort natuurlijk genieten van een compleet verzorgd diner. Zonder dat dit ook maar enige moeite kost, we komen het namelijk bezorgen bij jullie vakantiehuisje! Dat maakt het ook gelijk coronaproof :)

Geniet met z'n tweeën van een 3-gangen diner! Hieronder kun je zien wat er op het menu staat. Het voorgerecht is een combinatie van 3 voorgerechtjes, bij het hoofdgerecht is de keuze aan jij wat je het liefste hebt en het dessert is een klassieker: de-altijd-goed-en-o-zo-lekkere coupe aardbei.

Voor 32,50 euro per persoon reserveer je dit romantische 3-gangendiner!

Valentijnsmenukaart Recreatiepark De Boshoek

Romantic Bites to go - ideaal om mee te nemen!

Naast het diner bieden we ook Romantic bites to go aan! Deze kun je ook meenemen tijdens een wandeling of een fietstocht. De natuur van de Veluwe is hier prachtig voor en wij verhuren ook fietsen, ideaal!

De Romantic Bites to go tas is onder andere gevuld met romantische snacks, een thermoskan met glühwein en een heerlijk kleedje om te zitten. Super makkelijk bij te boeken tijdens het maken van je reservering!

Romantic Bites to go met de fiets