Vier Valentijnsdag samen

Valentijnsdag is een heerlijke dag om even samen te zijn! Niet omdat het moet, maar omdat je het graag wil. Samen genieten... En dat kan van vrijdag 10 februari tot en met zondag 19 februari heel goed bij Recreatiepark De Boshoek met onze romantische aanbiedingen! 

Vind je ook dat jullie wel wat ontspanning hebben verdiend? Trakteer elkaar op quality time en ga eropuit met z'n tweeën. Even geen kinderen, even geen thuisschool of - werk, even weg van alles en alleen maar tijd voor elkaar. Of maak er een familie-uitje van en neem juist wel gezellig de kinderen mee. Heerlijk genieten, hoe dan ook.

Maak het net even wat specialer

Het is natuurlijk niet zomaar een weekendje weg, dus maak er iets van om niet snel te vergeten! Ons restaurant is bijvoorbeeld helemaal in de stemming en er is o.a. een aangepast shared dining Valentijns menu en Valentine bites! Maar denk ook aan iets anders zoals een romantische wandeling door de prachtige Veluwse natuur met warme chocomel of gluhwein. Én als kers op de taart, kunnen we ook verrassingen achter laten zoals een flesje bubbels, rozenblaadjes of chocoladebonbons. Lees onderaan deze pagina meer over deze extra's!

 
 

Boek de extra's bij!

  • Shared dining valentijnsmenu
  • Valentine Bites voor een gezellige avond
  • Romantische wandeling met warme chocomel of gluhwein