1. 5 sterren camping op de Veluwe
  2. Binnen- en buitenzwembad
  3. Camping, glamping en accommodaties

Vakantiepark op de Veluwe

Wordt het een actief weekendje weg of een heerlijk ontspannen vakantie? Een vakantiepark op de Veluwe is de perfecte plek om uit te rusten in de natuur, maar de omgeving leent zich prima voor tal van activiteiten. Recreatiepark De Boshoek is een vakantiepark bij Voorthuizen met camping, glamping, vakantiehuisjes en een hotel. U kunt bij ons dus op tal van manieren vakantie vieren. Dankzij de centrale ligging van ons vakantiepark, in Nederland en op de Veluwe, zijn wij makkelijk te bereiken maar kunt u ook vele leuke uitstapjes maken. Daarbij is ons park uitgeroepen tot ANWB Top Camping dankzij de vele faciliteiten en voorzieningen, waaronder natuurlijk een binnen- en buitenzwembad. Wilt u onbezorgd vakantie vieren, of er lekker op uit met uw partner of gezin? Dan is ons vakantiepark op de Veluwe uw perfecte bestemming. 

De Veluwe is het meest bijzondere en veelzijdige natuurgebied van Nederland. Wie al dat natuurschoon wil ontdekken, boekt een midweek, weekendje weg of lange vakantie op ons bungalowpark op de Veluwe. Wilt u met uw eigen tent, camper of caravan kamperen, of wilt u liever ‘glamperen’ in een luxueus ingerichte safaritent? U bent van harte welkom! Houdt u van nog meer comfort en gemak, dan kunt u op het park een knusse trekkershut, chalet of gezellige bungalow huren voor 2, 4 of 6 personen. Een verblijf met een grote groep is ook mogelijk. Voor groepen van 10, 12, 18 en 20 personen hebben wij een wellness villa, een groepsboerderij of een groepsvilla voor zelfs 24 personen. Het aanbod op ons Veluwe vakantiepark is groot; er is voor elk wat wils. 

 
Bekijk ons aanbod op de Veluwe
 

Vakantie vieren op de Veluwe

Wilt u vakantie vieren op de Veluwe, met uw partner, de kinderen of het complete gezin, dan is er geen betere plek om uw tijd door te brengen dan op Recreatiepark De Boshoek. Ons park is niet alleen een 5-sterren ANWB Top Camping, wij zijn ook de leukste kindercamping op de Veluwe. Een groot deel van onze activiteiten en faciliteiten zijn voor kinderen zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Denk aan ons vakantiepark met zwembad, animatie, sport en spel en nog veel meer. Volwassenen genieten van ons aanbod sauna’s, wellness, workshops en horeca. 

Ontspannen of inspannen, lekker ‘thuisblijven’ in uw luxe accommodatie of eropuit in de omgeving van Voorthuizen. Niets moet en alles mag. De Veluwe biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes. Zo is Recreatiepark De Boshoek omringd door de staatsbossen. Volg een van de vele wandel- of fietsroutes die u door de prachtige natuur leiden. Bezoek het Nationaal Park De Hoge Veluwe en spot de ‘Big Five’. Ga ook naar het Kröller-Müller Museum, Paleis het Loo of trakteer de kinderen op een dag in attractiepark Koningin Julianatoren of de Apenheul. Met een recreatieplas en watersport, klimbossen en overdekte speeltuinen op minder dan 10 kilometer afstand van ons vakantiepark op de Veluwe is er iedere dag iets nieuws te ondernemen.

 
Boek een vakantie op de Veluwe