1. Planning
 2. Financieel
 3. Verantwoordelijk

GEZOCHT: Financial Controller

Weet jij meerdere financiële processen optimaal te sturen en beheersen? Ben jij klaar voor een dynamische functie met verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng? Een functie waarin je een prominente en proactieve rol speelt in een veelzijdige en groeiende organisatie? We zijn op zoek naar een ambitieuze Financial Controller om het financiële team te versterken en te leiden!

Solliciteren

Wat ga je doen?

 1. Je geeft uitvoering aan de planning & control-cyclus, maandelijkse afsluitingen en verzorgt de financiële administratie op het gebied van budgettering en (meerjarige) begrotingen. Daarbij stel je KPI’s op.
 2. Een belangrijke taak is het opstellen, analyseren en rapporteren van financiële informatie en het opstellen van businesscases om verbeteringen te realiseren, risico’s te verlagen en kansen te benutten.
 3. Je zult diverse prognoses opstellen, bewaken en meten met de werkelijkheid en verzorgt het cashmanagement.
 4. Je ondersteunt de directie en het Management Team bij het besturen en controleren van de organisatie en geeft pro actief advies over financiële activiteiten. Je treedt op als hun sparringpartner en bent (mede) verantwoordelijk voor het bepalen van het financiële pad.
 5. Je bent verantwoordelijk voor het goed inrichten, beheren en optimaliseren van de interne financieel en bedrijfskundige processen en procedures.
 6. Je geeft uitvoering aan complexe administratie vraagstukken en voert regie op een goede financiële administratie (onder andere investeringsanalyses, leasecontracten, reserveringsysteem, cashmanagement, debiteuren en crediteurenbeheer).
 7. Je verricht voorbereidende werkzaamheden voor de jaarverslaggeving en je werkt nauw samen met ons accountantskantoor.
 8. Jouw gedegen controles en rapportages zijn de basis voor een gezonde financiële bedrijfsvoering bij de Boshoek en Sallandshoeve.
 9. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze financiële strategie en implementeert innovatieve oplossingen op financieel gebied.
 10. Je geeft leiding aan de medewerker Financiën

Wat wij jou bieden

 1. Een prettige, open, respectvolle en uitdagende werkomgeving.
 2. Salaris conform cao recreatie, opleiding en ervaring.
 3. De mogelijkheid om je te ontwikkelen als persoon en als professional.
 4. Een leuk en hecht team.

Wat jij mee neemt

 1. Je bent in het bezit van een relevante opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie en bent toe aan een 2e of 3e stap in je carrière.
 2. Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring op het gebied van finance & control.
 3. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zodat je onze Engelstalige collega’s te woord kunt staan.
 4. Met jouw communicatieve vaardigheden, commerciële inzicht en servicegerichte instelling ben je een prettige sparringpartner voor onze directie omtrent verdere professionalisering en groei van de organisatie.
 5. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht.
 6. Je bent een gedegen expert op financieel gebied en ziet de consequenties van investeringen en ontwikkelingen op de liquiditeit.
 7. Je voelt je thuis in het werken met Exact, PowerBI en/of andere business intelligence-oplossingen.
 8. Je bent in staat om onze huidige groei en ambities om te zetten in een passend financieel beleid en daar verder uitvoering aan te geven.
 9. Daarbij ben je in staat financiële en bedrijfskundige processen te verbeteren, veranderingen uit te leggen en anderen daarin mee te krijgen. Je handelt onafhankelijk en met een open blik.
 10. Dit combineer je met een hands-on mentaliteit. Waardoor je in staat bent om zowel strategische als operationele zaken op te pakken en uit te voeren.
 11. Je blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en integreert relevante onderwerpen in jouw adviezen aan de organisatie.

Wie wij zijn

De Boshoek is een uniek recreatiepark op de Veluwe. Opgericht in 1968. We zijn een groeiend familiebedrijf waarin beleving centraal staat. Kind vriendelijkheid en persoonlijke service staan hoog in het vaandel. Ons streven is dat wij de verwachting van onze gasten kunnen overtreffen. Onze gast staat altijd op nummer 1. In 2019 is ons recreatiepark uitgebreid met vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Doordat jij zorgt voor een financieel stabiele basis kunnen onze gasten genieten van een onbezorgde vakantie!

Het betreft een functie voor 24 uur op onze locatie in Voorthuizen. 

Lijkt het je wat? Solliciteer dan nu!

Wij komen graag met je in contact. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Lotte Welbergen P&o@deboshoek.nl