1. Pietenbrigade
  2. Leuk animatieprogramma
  3. Coronaproof
  4. Pepernoten bakken

Sinterklaasweekend op De Boshoek

Dit jaar vieren wij Sinterklaas op 3 en 4 december 2021. En dat komt helemaal goed uit, want dan kun je het hele weekend Sinterklaas vieren op Recreatiepark De Boshoek! Dat is super gezellig met jouw gezin om een weekendje weg te boeken tijdens het Sinterklaasweekend op de Veluwe. 

Slaap in een gezellige bungalow, chalet met sauna of boek met meerdere gezinnen meerdere huisjes die bij elkaar liggen. Zo ben je toch samen op vakantie én heb je jouw eigen privacy. Er zijn ook hotelkamerhuisjes, super geschikt om een fijn weekend in te overnachten!

Reserveer online

Groot nieuws van de HuisPiet!

InpakPiet, PepernotenPiet, SlaapPiet en de rest verblijven bij Recreatiepark De Boshoek tijdens het Sinterklaas weekend van 3 t/m 6 december)! Er is speciaal voor hen een Mini Pietendorp gemaakt bij de Trekkershutten op het kampeerterrein, vlak bij de Kidsclub.

Als dank maken de Pieten er op 5 december een grote feestdag van en jij bent uitgenodigd! Nog even een belangrijke oproep van HuisPiet: sinds een paar dagen is er een lekkage in de Kidsclub, alle emmers van De Boshoek staan er al om de druppels op te vangen. Maar we komen flink te kort! Dus heb je een emmer thuis en kom je dit weekend naar De Boshoek? Neem de emmer mee!  

EmmerPiet is tot 18.00 uur bij de receptie om alle emmers te verzamelen en in de Kidsclub te zetten. Zo voorkomen we uitglijders bij de Pietenochtend op 5 december en kunnen we toch nog veel plezier maken! 

Hé psssst... De pieten zijn sinds een paar dagen op zoek naar KnuffelPiet, mocht je haar zien (zwarte krullen, roze/zwarte kleren met gymschoenen), vertel het dan snel bij de Receptie.

Sinterklaasweekend animatieprogramma op De Boshoek

Animatieprogramma tijdens Sinterklaasweekend

Natuurlijk is er een leuk animatieprogramma in het Sinterklaasweekend op De Boshoek.

PIETENBRIGADE: Zo kun je op vrijdag en zaterdag een bezoek van de Pietenbrigrade reserveren. Via onderstaande knop kun je het bezoek direct reserveren in een specifiek tijdslot. Ook kun je aangeven of je het ok vindt dat de Pieten in jullie vakantiehuisje komen of dat je het fijner vindt dat zij buiten blijven, maar toch langskomen. 

De Pietenbridagde is helemaal volgeboekt! 

 

PIETENOCHTEND: Tijdens de Pietenochtend kun je gezellig komen dansen, knutselen en leren de Pieten jou alle kneepjes van het vak om ook een Piet te kunnen worden. Maar... Wat is toch steeds dat geluid? Kom erachter tijdens deze Pietenochtend! 

SURPRISE SHOW: Op zaterdag is de surprise show met GoochelPiet! Hij is echt te grappig. De show wordt extra leuk, want KnuffelPiet is er ook weer bij. Enne... Voor de kids die bij de Pietenochtend zijn geweest is het extra leuk, want zo kunnen we toch nog zeggen: "eind goed, al goed"!

Schrijf je online in

Voor de animatie-activiteiten dien je je online in te schrijven om deel te kunnen nemen. Via onderstaande knop kun je je direct inschrijven. 

Animatieprogramma

Sinterklaasweekend met gezin

Maak dit Sinterklaasweekend met het gezin onvergetelijk met een weekendje weg op Recreatiepark De Boshoek. Een weekend vol plezier, misschien wat Sinterklaas-spanning, maar zowiezo veel gezelligheid! Veel leuke animatie-activiteiten (schrijf je wel even in!) en veel plezier maken dit weekend onvergetelijk! 

De activiteiten in de Kidsclub zijn coronaproof. Door de maatregelen van het RIVM mogen er geen ouders in de Kidsclub. Tijdens het reserveren van de Pietenbrigade kun je zelf aangeven of je het leuk vindt dat de Pieten in jullie vakantiehuisje komen of dat je het fijner vindt dat zij bij de deur blijven staan, maar toch even langskomen.