1. Pietenbrigade
  2. Pepernoten bakken
  3. Verrassing van animatieteam

Sinterklaasweekend op De Boshoek

Dit jaar vieren wij Sinterklaas van 3 t/m 5 december 2021. En dat komt helemaal goed uit, want dan kun je het hele weekend Sinterklaas vieren op Recreatiepark De Boshoek! Dat is super gezellig met jouw gezin om een weekendje weg te boeken tijdens het Sinterklaasweekend op de Veluwe. 

Slaap in een gezellige bungalow, chalet met sauna of boek met meerdere gezinnen meerdere huisjes die bij elkaar liggen. Zo ben je toch samen op vakantie én heb je jouw eigen privacy. Er zijn ook hotelkamerhuisjes, super geschikt om een fijn weekend in te overnachten!

Reserveer online
 
Sinterklaasweekend animatieprogramma op De Boshoek

Groot nieuws van de sinterklaas!

Iedereen weet het het in Spanje: Knutselpiet en Pietje Precies zijn verliefd! Nou ja bijna iedereen dan. Want ze weten het niet van elkaar.

Alles loopt in de pepernotensoep, doordat ze alleen maar aan elkaar denken. De schoentjes worden gevuld met liefdesgedichten en de pepernoten zijn verruild voor hartjes snoepjes. Dit kan zo niet door gaan. Daarom heeft Sinterklaas beide pieten naar De Boshoek gestuurd om samen een leuk weekend te maken voor alle kinderen op De Boshoek.

Zouden deze twee Pietjes dan eindelijk verkering krijgen? Of is dit het slechtste plan ooit? 

Volg hun avontuur volledig op onze Facebookpagina!

Animatieprogramma tijdens Sinterklaasweekend

Door de aangescherpte coronamaatregelen zijn de meeste activiteiten van het animatieteam afgelast, omdat wij niet het risico willen lopen op besmettingen tijdens de vakantie van onze gasten.

PIETENBRIGADE: Dit gaat door! Je kunt een bezoek van de Pietenbrigrade reserveren. Tijdens het maken van de online reservering kun je dit als extra bijboeken. Toch superleuk dat je een Pieten bezoekje krijgt tijdens jullie verblijf?!

PIETENDORP: Dit gaat door! Kom je een kijkje nemen in het Pietendorp? De Trekkershutten op de camping (vlakbij de Kidsclub) zijn in het Sinterklaas weekend een Pakjeshuis, huisje van Knutselpiet én spelletjeshuis van Pietje Precies!

 

Sinterklaasweekend met gezin

Maak dit Sinterklaasweekend met het gezin onvergetelijk met een weekendje weg op Recreatiepark De Boshoek. Een weekend vol plezier, misschien wat Sinterklaas-spanning, maar zowiezo veel gezelligheid! Veel leuke animatie-activiteiten (schrijf je wel even in!) en veel plezier maken dit weekend onvergetelijk! 

De activiteiten in de Kidsclub zijn coronaproof. Door de maatregelen van het RIVM mogen er geen ouders in de Kidsclub. Tijdens het reserveren van de Pietenbrigade kun je zelf aangeven of je het leuk vindt dat de Pieten in jullie vakantiehuisje komen of dat je het fijner vindt dat zij bij de deur blijven staan, maar toch even langskomen.