• Pietenbrigade
  • Pepernoten bakken
  • Toverpiet's Sinterklaasshow

Sinterklaasweekend op De Boshoek

Dit jaar vieren wij Sinterklaas op 2, 3 en 4 december 2022. En dat komt helemaal goed uit, want dan kun je het hele weekend Sinterklaas vieren op Recreatiepark De Boshoek! Dat is super gezellig met jouw gezin om een weekendje weg te boeken tijdens het Sinterklaasweekend op de Veluwe. 

Slaap in een gezellige bungalow, chalet met sauna of boek met meerdere gezinnen meerdere huisjes die bij elkaar liggen. Zo ben je toch samen op vakantie én heb je jouw eigen privacy. Er zijn ook hotelkamerhuisjes, super geschikt om een fijn weekend in te overnachten!

Reserveer online
 

Help jij mee Sinterklaas zoeken? | Recreatiepark de Boshoek

 

Mini Pietendorp

InpakPiet, Pietje VanAlles en ToverPiet slapen op Recreatiepark de Boshoek in het kleine Pietendorp. De Pieten zijn druk bezig met alle Sinterklaasdingen, dus je kunt stilletjes een kijkje nemen. Je vindt het Pietendorp in de Trekkershutten tegenover de grote speeltuin op het kampeergedeelte.

Pepernoottastisch om te doen!

Haal bij Hotel de Boshoek de Pepernotenkiwsz van het Pietendorp, kun jij alle vragen beantwoorden?

Vraag gelijk bij mevrouw van De Receptie om het Sinterklaasschoentje, kleur deze op je allermooiste in, vouw het tot een schoentje en zet hem snel bij de schoorsteen in Hotel de Boshoek. Vergeet niet om de volgende dag te komen kijken of de Pieten zijn langgeweest.

Pietenbrigade (sinterklaaspakket 2022)

Een bezoekje van de Pieten tijdens jullie verblijf? Download de app van Recreatiepark de Boshoek en voeg de Pietenbrigade toe aan jouw reservering.

Rommelpiet is dan voordat jij incheckt even langs geweest in jouw accommodatie en heeft een leuk spel voor je achter gelaten. Ook krijg je tijdens het Sinterklaasweekend een bezoekje van de Pieten brigade. 

Sinterklaasprogramma

Pietje VanAlles heeft allemaal leuke dinge bedacht voor op 3 en 4 december. Kijk snel hieronder in ons animatieprogramma.

 

Sinterklaasweekend met gezin

Maak dit Sinterklaasweekend met het gezin onvergetelijk met een weekendje weg op Recreatiepark De Boshoek. Een weekend vol plezier, misschien wat Sinterklaas-spanning, maar sowieso veel gezelligheid! Veel leuke animatie-activiteiten (schrijf je wel even in!) en veel plezier maken dit weekend onvergetelijk! 

 

Sinterklaas bij Recreatiepark de Boshoek