• Weekend weg met Pasen
  • Camping op de Veluwe
  • Coronaproof animatieprogramma

Paasweekend weg op de Veluwe

Gezellig met z'n allen eropuit tijdens de paasdagen? Denk dan eens aan een weekend weg met Pasen op de Veluwe! Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen is hiervoor uw ideale vakantiebestemming. Even tijd voor elkaar en de kinderen om mooie momenten op de Veluwe te beleven. Wat is er nu fijner dan quality time met het gezin of de familie tijdens het paasweekend weg? Kies voor een sfeervolle accommodatie of kampeer op een ruime plek midden in de natuur. Wacht niet te lang met het boeken van uw weekendje weg met Pasen, want de beschikbaarheid in onze accommodaties raakt snel vol. Er zijn nog wat plekjes vrij op onze camping, in ons hotel en in de chalets tijdens de paasdagen. Ga kamperen in jullie eigen kampeermiddel of ga voor luxe in onze safaritenten! 

 

Weekendje weg met Pasen in een accommodatie of op een kampeerplaats

Kiest u voor een paasweekend weg naar de Veluwe, dan heeft u bij Recreatiepark De Boshoek de keuze uit een luxe accommodatie of een ruime kampeerplek. De accommodaties zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken; een ruime open keuken met moderne apparatuur, comfortabele bedden en een veranda of terras met meubilair. Uiteraard kunt u ook kiezen voor glamping in onze safaritenten waarbij u het buitenleven van kamperen combineert met het comfort van een vakantiehuis. Gaat u toch liever kamperen? Onze kampeerplekken zijn ruim van opzet, voorzien van 8 ampère elektra, watertoevoer, tv-aansluiting en bieden mogelijkheid tot privé sanitair.  

 

Activiteiten tijdens uw paasweekend weg

Tijdens uw paasweekend weg op de Veluwe is er meer dan genoeg te beleven op onze 5-sterren camping. Speciaal voor de kids is het animatieprogramma helemaal in stijl aangepast aan de paasdagen! Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen. Indien u liever niet naar de Kidsclub wilt komen, dan brengen we het animatieprogramma gewoon bij u in het verblijf! Ook kunnen de kids hun eigen paastak versieringen maken. Dit kunt u eenvoudig bijboeken tijdens uw reservering. Wij zetten het pakket voor aankomst voor u klaar in uw vakantiehuisje. Uw weekend weg met Pasen wordt hoe dan ook gezellig!

Animatie tijdens Pasen op de Veluwe

✔️ Elke dag KnutselFestijn
✔️ Selfie Challenge Family Battle
✔️ Theater en parade
✔️ MiniDisco
✔️ Kampvuur (vanaf 8 jaar)
✔️ Sport & spel

Bekijk het animatieprogramma voor Pasen

Paasbrunch, paasontbijt en borrelbox

Als de restaurants weer open mogen, dan kunt u heerlijk genieten van een paasbrunch in ons hotel! En anders komen we het gewoon bij jullie langsbrengen. Reserveer eenvoudig bij tijdens de online boeking. Leuk extraatje: Tijdens de paasbrunch kunt u ook paashaas oortjes maken, als paashaas geschminkt worden, spelletjes doen of spelen in het speelhuis onder begeleiding van een animatiemedewerker, uiteraard brengt de Paashaas ook nog een bezoekje! Ook kunt u een paasontbijt of borrelbox bijboeken. Geheel in paasstijl! Dat wordt genieten!

Boek uw paasweekend weg op de Veluwe