Heerlijk ontspannen tijdens vakantie. Geniet van een van de baden, opgietingen, massages en meer! In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden.

Trakteer jezelf tijdens jouw vakantie op een bezoek aan de nabijgelegen sauna's! 

 

Logo Sauna Drome Putten

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving. De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden.

Zo ontspannend kan warmte zijn

Vanuit de Finse blokhut, de originele Rooksauna of onze unieke Drôme Boot kunt u genieten van het rustieke meertje met watervogels en van de reeën die daar hun dagelijkse drinkplaats hebben gevonden.

Op deze website vindt u alle informatie over Sauna Drôme. Ook kunt u direct online reserveren. We verwelkomen u graag bij Sauna Drôme.

Sauna Drome Putten
Logo Thermen Bussloo

Wellness Thermen Bussloo is rustig gelegen aan het meer van Bussloo, midden in de bossen op de Veluwe. Dit fraaie wellnessresort beschikt over maar liefst 25 saunafaciliteiten. Tijdens uw verblijf in Thermen Bussloo kunt u zich culinair laten verwennen tijdens een lunch of diner.

Geniet van de vele verschillende sauna's, stoombaden, behandelingen en massages. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar. Er is zelfs een Belevenisprogramma!

Verder parkeert u uw auto gratis, is er gratis draadloos internet en zijn er fietsen te huur. 

Gezichts- of lichaamsbehandeling

Er is een ruime keus aan gezichts- of lichaamsbehandelingen bij Thermen Bussloo. Van Detox en Hammam tot Pedicure en Manicure. 

Een bezoek aan Thermen Bussloo brengt u zeker weten een bron van energie door fijne ontspanning.

Thermen Bussloo