Recreatiepark De Boshoek
  • 5-sterren camping op de Veluwe
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Uitgebreid animatieprogramma

Meivakantie op de Veluwe

Wie de meivakantie wil vieren in het mooiste natuurgebied van Nederland, brengt zijn vakantie door op de Veluwe bij De Boshoek. Trek eropuit met de fiets of te voet en kom na afloop ontspannen in een comfortabele accommodatie of op een ruime kampeerplaats. Tijdens de meivakantie is ons enthousiaste animatieteam ook aanwezig. Zij hebben voor verschillende leeftijden leuke activiteiten in petto; knutselen, dansen, sport- en spelactiviteiten en meer! Ook komen onze mascottes Kiki en Koen nog langs. Het hele gezin vermaakt zich op en top. Of je nu kiest voor een vakantiehuis in de meivakantie of komt kamperen, op onze 5-sterren camping beleef je gegarandeerd een meivakantie om nóóit te vergeten.

ontdek Onze verblijftips —

2 - 6-persoons Safaritent

Stoere safaritent voor 2 tot 6 personen met privé sanitair.
Meer

4 - 7-persoons Kinderbungalow

Kindvriendelijke bungalow voor 4 tot 7 personen met een kinder- Ă©n babykamer.
Meer

Kampeerplaats met privé sanitair

Ruime kampeerplaats met 8 ampÚre elektra en privé sanitair.
Meer

Volop plezier tijdens de meivakantie

Bij Recreatiepark de Boshoek staat de meivakantie bol van spannende en gezellige activiteiten voor het hele gezin. Hier is een greep uit wat je kunt verwachten:

Kiki en Koen VakantieShow: De BosHeld

Ga mee op avontuur met Koen, die droomt van DĂ© Boswachter worden. Maar ja, zonder bos is dat lastig! Ontdek hoe hij besluit een BosHeld te worden en beleef dit vrolijke verhaal in het theater. Natuurlijk worden er ook dansjes gedaan die de hele familie in beweging brengen.

Handboogschieten 

Voel je als een echte Robin Hood in wording! Concentratie, de juiste houding, en schieten maar. Schrijf je snel in en ga de competitie aan (geschikt vanaf 8 jaar). Voor slechts €3,50 per persoon kun je deelnemen, maar let op, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kampvuur 

Verzamel rond het knisperende kampvuur voor een gezellig samenzijn. Rooster heerlijke marshmallows en wie weet, misschien komen er wel weerwolven tevoorschijn! Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en samen herinneringen te creëren.

Bereid je voor op een onvergetelijke meivakantie vol avontuur, spanning en gezelligheid op Recreatiepark de Boshoek! 🌳đŸčđŸ”„

De leukste activiteiten —

  • Kampvuur
  • Handboogschieten
  • Kiki en Koen Vakantieshow
  • MiniDisco
  • Knutsels

Vind je ideale verblijf tijdens de meivakantie —