De Meivakantie valt vroeg dit jaar! Maar dat is geen reden minder om er lekker op uit te trekken met het gezin, familie of vrienden. Even lekker tot rust komen of juist actieve activiteiten ondernemen. Op de Veluwe is er een ruime keus om van de vakantie te genieten!

  • Meivakantie
    28 april t/m 6 mei 2018

Reserveer tijdig uw verblijf, want een aantal accommodaties is al volgeboekt.

Chalets

Op Recreatiepark De Boshoek geniet u van allerlei luxe faciliteiten en bezienswaardigheden op de Veluwe. ✔ Ruim aanbod chalets ✔ Direct boeken

Safaritenten

Luxe kamperen in een luxe Safaritent? Ga voor een bijzondere kampeerervaring op Recreatiepark De Boshoek. Kindvriendelijk én voorzien van luxe faciliteiten!

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.

Keessie en Willie

Dit zijn de mascottes van Recreatiepark De Boshoek: Keessie en Willie! Samen beleven zij allerlei avonturen en delen deze graag met jullie. Ook kun je hier leuke kleurplaten en knutsels downloaden. Beleef je ook alle avonturen met Keessie en Willie mee?

Animatieprogramma

Animatie activiteiten voor jong en oud tijdens vakantie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe. Vervelen is er niet bij tijdens de vakantie. Speel en leer!

Animatieprogramma in Meivakantie

Ons professioneel en enthousiast animatieteam is uiteraard ook aanwezig in de Meivakantie. Zij hebben diverse leuke activiteiten georganiseerd voor verschillende leeftijden.
Naast de dagelijkse knutsel-, sport en spelactiviteiten komen onze mascottes Keessie en Willie ook nog langs!

Alsof dit nog niet leuk genoeg is hebben we ook wat extra leuke dingen, het is tenslotte niet elke dag vakantie.

  • De invulling van het animatieprogramma tijdens de Meivakantie wordt nog bekend gemaakt.