• Kerst op de Veluwe
  • Sfeervol huisje huren met Kerst
  • Animatieteam

KERST IN VOORTHUIZEN bij De Boshoek

Echt even tijd voor elkaar. Kerst is daar een uitermate geschikte periode voor. Ervaar de Kerstdagen op de Veluwe in een sfeervolle accommodatie bij Recreatiepark De Boshoek. Op ons vakantiepark op de Veluwe beleven jullie tijdens Kerst veel gezelligheid en kunnen jullie volledig tot rust komen!

Vier kerst op de Veluwe

Wat is er nu fijner dan met z'n tweetjes of met het gezin samen te genieten van een ontspannen Kerstvakantie? Reserveer jullie favoriete vakantiehuis op de Veluwe of kies voor een verblijf in ons luxe hotel. Gezellig met je gezin dineren en ontbijten in je vakantie huisje, een winterse kerstsfeerwandeling maken over de Veluwe, gezellig midgetgolfen en daarna spelletjes spelen rondom het haardvuur. Kom je samen met kinderen kerst vieren op de Veluwe? Ga een week, weekend of midweek weg en huur een huisje met kerst bij De Boshoek en beleef samen sfeervolle kerstdagen. 

Wat is er te doen in de kerstvakantie?

Recreatiepark De Boshoek biedt in de Kerstvakantie voor de kinderen een goed gevuld animatieprogramma. Slecht weer? Zet het Keessie en Willie kanaal aan op de tv in jullie vakantieverblijf en kijk gezellig mee! Midgetgolfen en gebruik maken van de sportvelden en speeltuinen is uiteraard gratis. 

Tijdens de Kerstvakantie hebben wij rondom ons restaurant een winterplaza, met vuurkorven, Kerststal én grote Kerstboom.

Natuurlijk biedt ons restaurant op tweede kerstdag een Shared Dining Kerstmenu aan. Dit jaar kan je in de Kerstvakantie kiezen tussen:

  • Kersttafelgrillen in vakantiehuisje 
  • Shared Dining op tweede kerstdag
  • Kersttafelgrillen bij Western Plaza
Lekker eten met Kerst

Omgeving Voorthuizen tijdens kerst

Bewonder de natuur op de Hoge Veluwe die misschien wel bedekt is met een mooi laagje sneeuw. Herken je alle voetsporen van de dieren op de Veluwe? Op de Hoge Veluwe kun je ook deelnemen aan een speciale Kerstsfeerwandeling.  

Kom je ook genieten van een Kerstvakantie op de Veluwe vol plezier, gezelligheid en ontspanning? Bij Recreatiepark De Boshoek verwelkomen we jullie graag!

Huur een huisje rond kerst
 

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.

Omgeving

Geniet van een prachtig schouwspel van de natuur op de Hoge Veluwe. Welke sporen van de bosbewoners ontdekt u?