1. Kerst op de Veluwe
  2. Sfeervol huisje huren met kerst
  3. Animatie in kerstvakantie
  4. Kerstdiner of tafelgrillen in Voorthuizen

Kerst in Voorthuizen

Echt even tijd voor elkaar. Kerst is daar een uitermate geschikte periode voor. Ervaar de kerstdagen op de Veluwe in een sfeervolle accommodatie bij Recreatiepark De Boshoek. Op ons vakantiepark op de Veluwe beleven jullie tijdens kerst veel gezelligheid en kunnen jullie culinair genieten ten top! In Hotel De Boshoek smult u van een 3-gangen kerstdiner en bij Eetcafé Western Plaza kunnen jullie gezellig met het hele gezelschap kerst tafelgrillen. Jullie zullen in ieder geval volop genieten van heerlijke kerstgerechten!

Reserveer uw kerstvakantie op de Veluwe
 

Vier kerst op de Veluwe

Wat is er nu fijner dan met z'n tweetjes, het gezin of de hele familie samen te genieten van een ontspannen kerstvakantie? Reserveer uw favoriete vakantiehuis op de Veluwe of kies voor een verblijf in ons luxe hotel. Ziet u het al voor u? Gezellig met de hele familie dineren of ontbijten, een winterse kerstsfeerwandeling maken over de Veluwe, plonsen in ons binnenzwembad en spelletjes spelen rondom het haardvuur. Komt u samen met kinderen kerst vieren op de Veluwe? In de kerstvakantie is ons animatieteam aanwezig en zij verzorgen leuke activiteiten met een kersttintje. Ga een week, weekend of midweek weg en huur een huisje met kerst bij De Boshoek en beleef samen sfeervolle kerstdagen. 

Naar welk huisje met kerst gaat uw voorkeur uit?

 

Wat is er te doen in de kerstvakantie?

Recreatiepark De Boshoek biedt in de kerstvakantie volop plezier en ontspanning. Het animatieteam heeft weer diverse activiteiten in kerstsfeer georganiseerd. Voor de kids vanaf 4 jaar is er een leuke speurtocht met opdrachten waarbij zij op zoek gaan naar de gestolen kerstballen. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er Chinees voetbal, levend Party & Co en een uitdagend behendigheidsspel waarbij ze hun broers, zussen en ouders echt wel nodig hebben! En uiteraard is er de Keessie en Willie Kerstspecial! Met muziek, een warm vuurtje en lekker eten en drinken wordt dit reuze gezellig! Andere kerstactiviteiten zijn kerstkoekjes bakken, samen een leuke kerstfilm kijken in de mini-bioscoop en natuurlijk de gezellige kerstavond voor het hele gezin. Maar ook het nieuwe jaar starten we gezellig samen. Op 1 januari kunnen jullie gezellig met de hele familie Oudhollandse spelletjes spelen!

Omgeving Voorthuizen tijdens kerst

Naast alle leuke activiteiten op ons vakantiepark kunt u ook de gezelligheid opzoeken bij een van de kerstmarkten in bijvoorbeeld Apeldoorn of Garderen. Gezelligheid, plezier en samen zijn is optimaal genieten tijdens de kerstdagen op de Veluwe! Bewonder de natuur op de Hoge Veluwe die misschien wel bedekt is met een mooi laagje sneeuw. Herkent u alle voetsporen van de dieren op de Veluwe? Op de Hoge Veluwe kunt u ook deelnemen aan een speciale Kerstsfeerwandeling. Natuurlijk zijn er ook vele binnenactiviteiten. Bezoek een museum, laat de spieren ontspannen in de sauna van een wellnessresort of bekijk een familiefilm in de bioscoop. 

Komt u ook genieten van een kerstvakantie op de Veluwe vol plezier, gezelligheid en ontspanning? Bij Recreatiepark De Boshoek verwelkomen we u graag!

 
 

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Geniet van een prachtig schouwspel van de natuur op de Hoge Veluwe. Welke sporen van de bosbewoners ontdekt u?
 

Culinair genieten tijdens de kerst in Voorthuizen

Natuurlijk staat heerlijk eten en drinken met de hele familie centraal tijdens de feestdagen. Bij Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk met de hele familie uiteten! Dat is toch het echte familiegevoel, vooral rondom de kerstdagen. In Hotel De Boshoek geniet u van een smaakvol 3-gangen kerstdiner en bij Western Plaza kunt u gezellig tafelgrillen met de hele familie, uiteraard geheel in kerst-stijl!

Direct online uw 3-gangen kerstdiner reserveren!

Reserveer
 

Direct online uw Kersttafelgrill-moment reserveren!

Reserveer