1. Kerst op de Veluwe
  2. Sfeervol huisje huren met Kerst
  3. Animatie in Kerstvakantie

Kerst in Voorthuizen

Echt even tijd voor elkaar. Kerst is daar een uitermate geschikte periode voor. Ervaar de Kerstdagen op de Veluwe in een sfeervolle accommodatie bij Recreatiepark De Boshoek. Op ons vakantiepark op de Veluwe beleven jullie tijdens Kerst veel gezelligheid en kunnen jullie culinair genieten ten top! 

Coronaproof op vakantie met Kerst

Je kunt op De Boshoek meerdere huisjes bij elkaar boeken, zodat je toch samen op vakantie kunt en ook jullie eigen privacy hebben. Ideaal!

Vier kerst op de Veluwe

Wat is er nu fijner dan met z'n tweetjes of met het gezin samen te genieten van een ontspannen Kerstvakantie? Reserveer jullie favoriete vakantiehuis op de Veluwe of kies voor een verblijf in ons luxe hotel. Gezellig met het gezin dineren of ontbijten, een winterse kerstsfeerwandeling maken over de Veluwe, plonsen in ons binnenzwembad en spelletjes spelen rondom het haardvuur. Kom je samen met kinderen kerst vieren op de Veluwe? In de kerstvakantie is ons animatieteam aanwezig en zij verzorgen leuke activiteiten met een kersttintje. Ga een week, weekend of midweek weg en huur een huisje met kerst bij De Boshoek en beleef samen sfeervolle kerstdagen. 

Wat is er te doen in de kerstvakantie?

Recreatiepark De Boshoek biedt in de kerstvakantie volop plezier en ontspanning. Het animatieteam heeft weer diverse activiteiten in kerstsfeer georganiseerd. Voor de kids tussen 4 en 12 jaar zijn er leuke activiteiten in de Kidsclub. 

Winterdorp met leuke activiteiten

Op ons Hertenveld (het 1e kampeerveldje op de camping met Lodgetenten) is een heus Winterdorp gerealiseerd. Kom lekker een warm drankje drinken, hang jouw wens in de wensboom en geniet van de braderie op 30 december tussen 12:00 en 17:00 uur. Er is een enorme reuze sneeuwbal springkussen! Ook kun je marshmallows roosteren boven het kampvuur, XL spelletjes doen en een vet gave glittertatoo laten zetten. 

Omgeving Voorthuizen tijdens kerst

Dit jaar zullen de Kerstmarkten niet zo in trek zijn, door het coronavirus. Toch zijn gezelligheid, plezier en samen zijn optimaal tijdens de kerstdagen op de Veluwe! Bewonder de natuur op de Hoge Veluwe die misschien wel bedekt is met een mooi laagje sneeuw. Herken je alle voetsporen van de dieren op de Veluwe? Op de Hoge Veluwe kun je ook deelnemen aan een speciale Kerstsfeerwandeling. Natuurlijk zijn er ook vele binnenactiviteiten. Bezoek een museum, laat de spieren ontspannen in de sauna van een wellnessresort of bekijk een familiefilm in de bioscoop. 

Kom je ook genieten van een kerstvakantie op de Veluwe vol plezier, gezelligheid en ontspanning? Bij Recreatiepark De Boshoek verwelkomen we jullie graag!

 
Huur een huisje rond kerst
 

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Geniet van een prachtig schouwspel van de natuur op de Hoge Veluwe. Welke sporen van de bosbewoners ontdekt u?
 

Culinair genieten tijdens de kerst in Voorthuizen

Natuurlijk staat heerlijk eten en drinken met het gezin centraal tijdens de feestdagen. Ook in deze coronatijd. Bij Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk met uiteten! Bij eetcafé Western Plaza op ons park kunt u genieten van het 4-gangen Kerstmenu met het gezin, uiteraard geheel in kerst-stijl! 

En mocht het zijn dat de restaurants met Kerst dicht moeten ivm de richtingen van het RIVM? Dan komen we het bezorgen in uw vakantiehuisje. Dus het Kerstdiner gaat sowieso door! Genieten!

Bekijk hier het Kerstmenu bij Western Plaza.

Animatie tijdens het Kerstdiner

Uiteten met kids, maar toch onbezorgd kunnen genieten? Wij zorgen voor animatie tussen 16:00 en 18:00 uur. 

Uiteraard kunt u ook komen dineren zonder animatie voor de kinderen. U kunt dan starten met dineren tussen 18:00 en 19:30 uur.

Bowlen tijdens Kerst

Kom gezellig bowlen tijdens de feestdagen. Voor € 30,- per baan heeft u toch een gezellig coronaproof gezinsuitje. Via onderstaande button kunt u de bowlingbaan reserveren via ons activiteitenplatform Events op de Veluwe.

Bowlingbaan reserveren

Kerstdiner mét kinderanimatie reserveren

Tussen 16:00 en 18:00 is er speciaal voor de kids animatie tijdens het Kerstdiner!

Reserveer
 

Kerstdiner reserveren

U kunt starten tussen 18:00 en 19:30 uur.

Reserveer
 

Reserveer Kerstdiner mét kinderanimatie

 

Reserveer Kerstdiner