1. Kerst op de Veluwe
  2. Kerstarrangementen op De Boshoek
  3. Animatie in Kerstvakantie
  4. Op vakantie tijdens Kerst
  5. Kerstdiner in Voorthuizen

Kerst in Voorthuizen

Echt tijd voor elkaar. Daar is Kerst uitermate geschikt voor. Gezelligheid en culinair genieten ten top! Fijne vakantie in jullie favoriete accommodatie op de Veluwe. Zowel bij Groepsrestaurant Proef! als Eetcafé Western Plaza kunnen jullie vol op genieten van heerlijke Kerstgerechten!

Lekker even weg met Kerst

Trakteer u en uw gezelschap op een fijne vakantie rondom de Kerstdagen. Een ultiem moment om even tijd voor elkaar te hebben. Gezelligheid, plezier, lekker eten en even weg uit de dagelijkse drukte.

Reserveer Kerstvakantie op de Veluwe

Vakantiehuis huren op de Veluwe

Reserveer uw favoriete vakantiehuis op de Veluwe voor een fijne Kerstbeleving! Een Kerst weekend weg op De Boshoek staat garant voor plezier, gezelligheid en comfort!

Gezellig met gezin op Kerstvakantie? Reserveer een Chalet of Bungalow!
Met de hele familie een midweekje weg tijdens de feestdagen? Bekijk onze Groepsaccommodaties!
Ook voor 2 personen hebben wij gezellige en comfortabele Hotelkamers beschikbaar tijdens de feestdagen!

Huur jullie huisje met Kerst op De Boshoek en vier de Kerstdagen samen!

Boek ook uw Kerstverblijf op De Boshoek!

Verblijf tijdens de Kerstdagen gezellig met het hele gezin of de hele familie op de Veluwe op Recreatiepark De Boshoek!

Wat is er te doen in de Kerstvakantie?

Geniet op Recreatiepark De Boshoek vol op in de Kerstvakantie! Het animatieteam heeft weer diverse activiteiten georganiseerd. Voor kids vanaf 4 jaar is er bijvoorbeeld een leuke speurtocht met opdrachten waarbij zij op zoek gaan naar de gestolen kerstballen. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er Chinees voetbal, levend Party & Co en een uitdagend behendigheidsspel waarbij je jouw broers, zussen en ouders echt wel nodig hebt! En uiteraard is er de Keessie en Willie Kerstspecial! Met muziek, een warm vuurtje en lekker eten en drinken wordt dit super de puper gezellig! 

Op 1 januari starten we het jaar met z'n allen! Kom gezellig Oudhollandse spelletjes spelen met de hele familie!

Omgeving Voorthuizen tijdens Kerst

Zoek de gezelligheid op bij een van de Kerstmarkten in bijvoorbeeld Apeldoorn of Garderen. Gezelligheid, plezier en samen zijn is genieten tijdens de Kerstdagen op de Veluwe! Ga de mooie Hoge Veluwe bekijken in deze mooie tijd van het jaar. Zij hebben zelfs een speciale Kerstsfeerwandeling.

Leuke animatie tijdens Kerst

Ook de Kerstvakantie is goed gevuld met animatie-activiteiten voor diverse leeftijden. Van ponyrijden en Kerst-koekjes maken tot interactieve voetbalcompetitie en weerwolvenspel! Ook zetten we een gezellige Kerstfilm op in de mini-bioscoop en is er een gezellige Kerstavond voor het hele gezin! 

 

Culinair genieten met Kerst in Voorthuizen

Heerlijk met de hele familie uiteten! Dat is toch een echt familiegevoel, vooral rondom de Kerstdagen. Bij Proef! geniet u van een All-in Familiebuffet en bij Western Plaza kunt u gezellig Tafelgrillen, helemaal in Kerst-stijl!

Direct online uw 3-gangen Kerst diner reserveren!

Reserveer

Direct online uw Kersttafelgrill-moment reserveren!

Reserveer