Grill & BBQ

Strike & BBQ Gold

Een overheerlijke BBQ met luxe vleessoorten gecombineerd met 1 uur bowlen. BBQ'en kan binnen. Boekbaar vanaf 4 volwassenen.

Strike & BBQ Silver

Een overheerlijke BBQ met luxe vleessoorten gecombineerd met 1 uur bowlen. BBQen kan binnen.

Strike & BBQ Bronze

Een overheerlijk BBQ gecombineerd met 1 uur bowlen. U kunt bij ons binnen BBQen dus het weer speelt geen rol. Boekbaar vanaf 4 volwassenen.

Strike & Grill

Gezellig met zijn allen tafelgrillen gecombineerd met 1 uur bowlen. Boekbaar vanaf 2 personen.

Buffet

Bowlen Wild West Gold

Gezellig met z’n allen bowlen. Interactief en vernieuwend! Of u nu met 4- of 40 personen bent.

Bowlen Wild West Silver

Gezellig met z’n allen bowlen. Interactief en vernieuwend! Of u nu met 4- of 40 personen bent.

Bowlen Wild West Bronze

Gezellig met z’n allen bowlen. Interactief en vernieuwend! Of u nu met 4- of 40 personen bent.

Diner

Bowlen High Tea

Een heerlijke en gezellige high tea en een uurtje bowlen. De perfecte combi voor een middagje uit. U boekt dit arrangement al voor € 18,00 per volwassene en € 12,95 per kind (t/m 11 jaar).

Satébowling

Betaalbaar en toch compleet. Huisgemarineerde kipsaté geserveerd met frietjes, kroepoek en atjar. Inclusief 1 uur bowlen.

Spare & Ribs

Onbeperkt spareribs eten inclusief 1 uur bowlen. Dit arrangement is ook te combineren met a la carte of een ander arrangement.

Strike & Verrassingsmenu Bronze

Kies je voor, hoofd en nagerecht. In dit Verrassingsmenu vindt u voor ieder wat wils. Inclusief 1 uur bowlen. Vanaf maar € 22,50 per volwassene. Kinderen eten van de kinderkaart (t/m 11 jaar).

Strike & Verrassingsmenu Silver

Kies je voor, hoofd en nagerecht. In dit Verrassingsmenu vindt u voor ieder wat wils. Inclusief 1 uur bowlen. Vanaf maar € 26,50 per volwassene. Kinderen eten van de kinderkaart (t/m 11 jaar).

Strike & Verrassingsmenu Gold

Kies je voor, hoofd en nagerecht. In dit Verrassingsmenu vindt u voor ieder wat wils. Inclusief 1 uur bowlen. Prijs € 35,50 per volwassene. Kinderen eten van de kinderkaart (t/m 11 jaar).

Lunch

3 Resultaten

Bowlen High Tea

Een heerlijke en gezellige high tea en een uurtje bowlen. De perfecte combi voor een middagje uit. U boekt dit arrangement al voor € 18,00 per volwassene en € 12,95 per kind (t/m 11 jaar).

Bowlen & 2-gangen keuzelunch

Combineer de 2 gangen keuze lunch met 1 uur bowlen. Boekbaar vanaf 2 personen. Prijs per volwassene € 14,95. Prijs per kind (t/m 11 jaar) € 9,95.

Bowlen & Brunchen

Combineer het lunch/brunch buffet met 1 uur bowlen. Het lunch/brunch buffet biedt een complete lunch. Boekbaar vanaf 15 personen.

Bowlingbaan los

3 Resultaten

Bowlen tijdens Feestdagen

Gewoon even een uurtje bowlen. Dat kan ook! Op feestdagen € 30,00 per baan. Maximaal 7 personen per baan.

Bowlen op zaterdag & zondag

Gewoon even een uurtje bowlen. Dat kan ook! Op zaterdag en zondag € 25,00 per baan. Maximaal 7 personen per baan.

Bowlen op maandag t/m vrijdag

Gewoon even een uurtje bowlen. Dat kan ook! Maandag t/m vrijdag tot 16.00 uur voor € 15,00 en na 16.00 uur voor € 20,00 per baan. Maximaal 7 personen per baan.
 

Bowlen vlakbij Barneveld: Bedrock Bowling!

Aan de sfeer zal het niet liggen bij Bedrock Bowling! Het lijkt net of u terug gaat naar het stenen tijdperk in de grotachtige omgeving van Bedrock Bowling. Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen!

Kies ook voor aantrekkelijke arrangementen

De avond is pas echt compleet met een van onze betaalbare arrangementen voor bowlen nabij Barneveld. Wij bieden verschillende arrangementen aan in combinatie met bowlen. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekkere spareribs eten, of ons bijzondere 'Strike and eat' arrangement?

Voor jong en oud

Of u nu gaat voor een arrangement of alleen bowlen; WesternPlaza garandeert plezier voor jong en oud. Oriënteer u vast via de site of bel voor meer informatie met 0342 471297.

Wij hopen dat u binnenkort bij ons komt bowlen in Voorthuizen!

 

3 Resultaten

Meer Activiteiten, Activiteiten > Met het gezin, Activiteiten > Met een groep en Activiteiten > Actief binnen

Buggyrijden

Kies een mooie route door het ruime buitengebied van Voorthuizen. Combineer deze stoere rit met een van de vele arrangementen!

GPS-tochten

Een GPS tocht op de Veluwe; genieten van geweldige routes in een schitterende omgeving. Wandelend of met de step; De Boshoek biedt het.

Escape Room

Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Reserveer vanaf € 15,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Paintbar

Een gezellig en ontspannen avondje uit. Met een drankje en een penseel in de hand gaat u na de avond naar huis met een uniek eigengemaakt schilderij!

Kookworkshops

Bereid samen de heerlijkste gerechten onder het genot van een lekker drankje. Gezellig met een paar vrienden of als groep voor een vrijgezellenfeest.

Zaalhuur

Huur een Zaal voor uw Verjaardag, Jubileum of Feest en gezelligheid is gegarandeerd! Vanaf 20 personen en vanaf € 10,- p.p.

Vergaderen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep.Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Bekijk ze hier.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Gelderland? Voor een leuk kinderfeestje bij Barneveld schakelt u Western Plaza in, voor sport, spel en eten! Op Recreatiepark De Boshoek.

Huifkartocht

Een huifkartocht op de Veluwe; vertrekpunt De Boshoek in Voorthuizen. Met zijn allen genieten van een geweldige tocht; meerdere arrangementen.

Boeren Buitenspelen

Boeren buitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

Oudhollandse Spellen

Gezelligheid staat centraal bij deze Oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met de uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige tijd te beleven.

Dinerspel

De gezellige combinatie van heerlijk eten in diverse stijlen met een groepsactiviteit in de vorm van dinerspel. Genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap!

Sauna

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie. Geniet van een van de baden, behandelingen, opgietingen, massages en meer! Nabij Recreatiepark De Boshoek zijn diverse mogelijkheden.

Klimbos

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!

Mini Cooper huren

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

E-Chopper

Je gaat lekker zitten op de step en rijdt rustig door de prachtige omgeving van de Veluwe, zonder enige fysieke inspanning.

Fietsen en Wandelen

Verken de prachtige omgeving rondom Recreatiepark De Boshoek al wandelend of op de fiets. Met de korte en lange routes kunt u uw eigen route bepalen.

Monkey Town in Voorthuizen

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op

Schateiland Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug

Binnen spelen bij Proef!

In ons Groepsrestaurant Proef! kun je voor, tijdens of na het eten lekker binnen spelen in het speeltoestel! Ga op zoek naar alle Keessie's, waar zijn ze verstopt?