Herfstvakantie op de Veluwe

Heerlijk even er tussenuit in de Herfstvakantie op de Veluwe. De omgeving is prachtig in deze tijd van het jaar! Op Recreatiepark De Boshoek is het comfortabel verblijven in een van de accommodaties. Met het goed gevulde animatieprogramma is het voor jong en oud gezellig!

Kies een van de fiets- of wandelroutes en geniet van de prachtige kleuren, paddenstoelen die uit de grond schieten en het spotten van wilde dieren!

Weekendje weg op de Veluwe

Lekker een weekendje weg of een volle week vakantie. Verblijf comfortabel in een van onze beschikbare accommodaties. Gezellig met gezin in een Bungalow of Chalet of met de hele familie of vriendengroep in een Groepsaccommodatie. Om helemaal in natuursfeer te verblijven, kies dan voor een Trekkershut of Safaritent.

Het animatieprogramma is vol op gevuld met leuke activiteiten voor jong en oud en helemaal in Herfststijl.
Bekijk hier het volledige animatieprogramma.

40% korting op midweek

Verblijf van 15 t/m 19 of 22 t/m 26 oktober op De Boshoek en krijg 40% korting! Die kans kan je niet laten liggen. Benieuwd welke accommodaties nog beschikbaar zijn? Check het hier!

Halloween op De Boshoek

Houdt u van spanning, avontuur en bent u niet bang om te schrikken? Kom dan tijdens een van onze Halloween weekenden verblijven en beleef Halloween op De Boshoek!

Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe gaat de natuur samen met uitstekende faciliteiten. ✔ Boek direct online ✔ Ruim aanbod
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.