1. Vakantiepark op de Veluwe
  2. Met uitstekende faciliteiten
  3. Ideaal voor een familievakantie

Hemelvaart en Pinksteren op De Boshoek

Kom heerlijk uitrusten of zoek juist het avontuur op tijdens een verblijf op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe. Tijdens Hemelvaart & Pinksteren is het hier voor iedereen heerlijk vertoeven. Bekijk het aanbod chalets, bungalows, trekkershutten en safaritenten en kies uw favoriete accommodatie. Rondom Hemelvaart en Pinksteren heeft Recreatiepark De Boshoek ook dit jaar aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Zo kunt u heerlijk met uw gezin of familie komen genieten van alles wat De Boshoek u biedt.

Wilt u heerlijk ontspannen? Of zoekt u juist het avontuur op? Op het park en ook in de omgeving is genoeg vertier om aan uw vakantiewensen te voldoen. Op het park zijn hoogwaardige faciliteiten te vinden, zoals het binnen- en buitenzwembad, twee restaurants en speeltuinen in overvloed. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden en zijn er ook wellness faciliteiten te vinden. Maak uw vakantie compleet en kies uit een van de vele activiteiten die te doen zijn!

Wanneer kom jij langs?

  • Lang weekend weg met Hemelvaart
    Verblijf van woensdag 20 mei t/m maandag 25 mei 2020
  • Lang weekend met Pinksteren
    Verblijf van vrijdag 29 mei t/m dinsdag 2 juni 2020

Bekijk alle accommodaties

Op Recreatiepark De Boshoek zijn verschillende soorten accommodaties te vinden. Verblijf in een gezellige bungalow die van alle gemakken voorzien is of een speciale kinderbungalow met een zeer kindvriendelijke inrichting. Ook kunt u kiezen voor een comfortabel chalet voor 4 of 6 personen, een luxe trekkershut met ouderwetse bedsteden of een safaritent waar u kunt kamperen in luxe. Naast onze accommodaties zijn er ook diverse kampeerplekken op het park te vinden. Een kampeerplaats met privé sanitair behoort ook tot de mogelijkheden!

Met een vakantie bij De Boshoek beleeft u een unieke vakantie met het hele gezin of de hele familie. Vanaf het park zijn er mogelijkheden om te fietsen of te wandelen en op die manier de prachtige Veluwe te ontdekken. Het natuurrijke park en de prachtige omgeving bieden rust en ontspanning, en de parkfaciliteiten, omliggende attracties en bezienswaardigheden zorgen voor plezier voor jong en oud!

 

Faciliteiten

Ontdek alle hoogwaardige faciliteiten van De Boshoek, zoals het binnen- en buitenzwembad en de restaurants.
Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Maak je vakantie compleet en ga op avontuur! Ga bijvoorbeeld bowlen, buggyrijden of volg een kookworkshop.