1. Vakantiepark op de Veluwe
  2. Met uitstekende faciliteiten
  3. Ideaal voor een familievakantie

Hemelvaart en Pinksteren op De Boshoek

Gezien het coronavirus, zijn Hemelvaartsdag en Pinksteren anders dan voorgaande jaren. Door de versoepeling van de maatregelen en omdat er steeds meer wel mag, is het natuurlijk heerlijk om er even uit te gaan! Kom heerlijk uitrusten of zoek juist het avontuur op tijdens een verblijf op een camping met Hemelvaart en Pinksteren. Bij Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe bent u op de juiste plek. Tijdens Hemelvaart & Pinksteren is het hier voor iedereen heerlijk vertoeven. Bekijk het aanbod chalets, bungalows, trekkershutten en safaritenten.

Wilt u heerlijk ontspannen? Of zoek je juist het avontuur op? Op het park en ook in de omgeving is genoeg vertier om aan uw vakantiewensen te voldoen. Het animatieprogramma voor alle leeftijden wordt ook weer opgestart, zodat er voor diverse leeftijden van alles te doen is. 

Ontdek deze camping tijdens Hemelvaart en Pinksteren met onze arrangementen

Het aanbod van De Boshoek

Op Recreatiepark De Boshoek zijn verschillende soorten accommodaties te vinden. Verblijf in een gezellige bungalow die van alle gemakken voorzien is of een speciale kinderbungalow met een zeer kindvriendelijke inrichting. Ook kun je kiezen voor een comfortabel chalet voor 4 of 6 personen, een luxe trekkershut met ouderwetse bedstedes of een safaritent waar je kunt kamperen in luxe! Naast onze accommodaties zijn er ook diverse kampeerplekken op het park te vinden. Een kampeerplaats met privé sanitair behoort ook tot de mogelijkheden!

Activiteiten rondom onze camping met Hemelvaart en Pinksteren

Met een vakantie bij De Boshoek beleef je een unieke vakantie met het hele gezin. Vanaf het park zijn er mogelijkheden om te fietsen of te wandelen en op die manier de prachtige Veluwe te ontdekken. Het natuurrijke park en de prachtige omgeving bieden rust en ontspanning, en de parkfaciliteiten, omliggende attracties en bezienswaardigheden zorgen voor plezier voor jong en oud!

Sfeerimpressie van De Boshoek