Recreatiepark De Boshoek
Halloween

Vier Halloween met het gezin

    Geschikt voor het hele gezin
    28 en 29 oktober
    Trick Or Treat
    Halloween Party

Vier Halloween bij Recreatiepark de Boshoek! 👻

Ben je op zoek naar een spooktaculaire manier om Halloween te vieren met je hele familie? Bij Recreatiepark de Boshoek beleef je een betoverend Halloween-avontuur voor jong en oud.

Kiki & Koen zien HalloQueen op de Boshoek lopen, en sindsdien gebeuren er vreemde en onverklaarbare dingen op ons vakantiepark. Of je nu houdt van griezelen of gewoon op zoek bent naar wat plezier en spanning, ons Halloween-verblijf heeft voor elk wat wils. 

Laat je betoveren door de magie van Halloween bij Recreatiepark de Boshoek. Boek nu je verblijf en mis dit spookachtige avontuur niet! Samen met Kiki, Koen en HalloQueen zul je herinneringen creëren die je nooit zult vergeten.

Onze Halloween hoogtepunten! ⬇️

🎃 Ontmoet Kiki & Koen samen met HalloQueen

Maak kennis met onze vrolijke mascottes Kiki & Koen, die je kan ontmoeten tijdens je hele verblijf. Samen met HalloQueen zorgen ze voor een unieke en enigszins spookachtige sfeer.

🎁 Trick or Treat Tocht

Loop met je zelfgemaakte lampion de Trick or Treat tocht over het park, waar je langs betoverende en verkleedde accommodaties komt en misschien wel enkele zoete verrassingen krijgt. Hoeveel snoepjes verzamel jij? 

🎉 Halloween Party

Bereid je voor op een onvergetelijke Halloween Party. Trek je beste halloween kostuum aan en feest met ons tot in de late uurtjes. Dress To Impress en maak kans op een leuk borrelpakket!

Kom je ook?

Boek een heerlijk Halloween Menu

Halloween Menu 2023

Halloween bij Recreatiepark de Boshoek 👻

Boek hier jouw verblijf tijdens halloween ⬇️