Recreatiepark De Boshoek
Bowlen

JE WAANT JE IN HET TIJDPERK VAN FRED FLINTSTONE BIJ BEDROCK BOWLING

  • Van 4 tot 40 personen mogelijk
  • Bowlen in een sfeervolle grotachtige omgeving
  • Interactief touchscreen

BOWLEN IN VOORTUIZEN BIJ DE BOSHOEK: BEDROCK BOWLING!

Gezellig met z’n allen bowlen. Interactief en vernieuwend! Of je nu met 4- of 40 personen bent, aan de sfeer zal het niet liggen bij Bedrock Bowling! Het lijkt net of je terug gaat naar het stenen tijdperk in de grotachtige omgeving van Bedrock Bowling. Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die je zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig jouw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mis je geen moment van het spannende spel en kun je de maximale fun factor eruit halen!

KIES OOK VOOR AANTREKKELIJKE ARRANGEMENTEN

De avond is pas echt compleet met een van onze betaalbare arrangementen voor bowlen nabij Barneveld. Wij bieden verschillende arrangementen aan in combinatie met bowlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekkere spareribs eten, of ons bijzondere 'Strike and eat' arrangement?

VOOR JONG EN OUD

Of je nu gaat voor een arrangement of alleen bowlen; WesternPlaza garandeert plezier voor jong en oud. Oriënteer je vast via de site of bel voor meer informatie met +31 (0) 342 47 12 97. Wij hopen dat je binnenkort bij ons komt bowlen in Voorthuizen!

BOWLEN VLAKBIJ BARNEVELD: BEDROCK BOWLING!

Aan de sfeer zal het niet liggen bij Bedrock Bowling! Het lijkt net of je terug gaat naar het stenen tijdperk in de grotachtige omgeving van Bedrock Bowling. Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die je zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig jouw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mis je geen moment van het spannende spel en kun je de maximale fun factor eruit halen!

BOEK JOUW BOWLINGBAAN BIJ EVENTS OP DE VELUWE

Je kunt nu jouw Bowlingbaan boeken via ons nieuwe platform Events op de Veluwe. Via dit platform kun je allerlei activiteiten en uitjes boeken en eventueel combineren met een mooi arrangement. Events op de Veluwe is een initiatief van De Boshoek en werken samen als partners om je een zo uitgebreid en aantrekkelijk mogelijk aanbod te geven.