Recreatiepark De Boshoek
e-chopper huren

E-chopper

  • Milieubewust
  • Stijlvol karakter
  • Dagelijks te huur

Stoere Brekr E-chopper & Retro Retelli e-chopper

Ontdek vanaf Recreatiepark De Boshoek de Veluwe op een van onze twee soorten E-choppers. Lekker uitwaaien met vrienden of met z'n tweetjes tijdens een verblijf in Voorthuizen? Op de E-Choppers kun je de mooie, bosrijke omgeving ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomervakantie, maar ook wanneer het wat frisser is. Wij zorgen voor uitgestippelde routes en de E-chopper, zodat jij kunt genieten van de beleving! 

  • Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is niet verplicht. Het is wel verplicht om een rijbewijs of brommercertificaat te hebben.
  • Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de E-chopper te rijden (kinderen mogen niet achterop).

Waar te huren?

Je huurt de E-choppers bij de receptie, online via ons activiteitenplatform Events op de Veluwe of eenvoudig via Whatsapp!

Kosten E-chopper huren Veluwe

Je betaalt een rit op de E-chopper per 2 of 3 uur. Er zijn vaste starttijden: 10:00 uur of 13:30 uur.

2 uur rijden € 32,95 p.p.  

Je betaalt € 50,- borg per E-chopper (tot maximaal € 150,- per reservering)

Veiligheid onderweg

Gevaarlijk op de weg, vanwege geen geluid door elektrische aanvoer? Nee hoor! De Brekr E-chopper maakt gebruik van electrified sound. Dat wil zeggen dat medeweggebrukers jou horen én dus zien aankomen. Het geluid wordt kunstmatig opgewekt en houdt rekening met de snelheid en stand van de gashendel. 

Wil je er met vrienden of met z'n tweetjes lekker op uit? Dan kan je bij Events op de Veluwe jouw E-chopper tour combineren met één van de culinaire mogelijkheden. 

Welke kies jij?

Naast de twee retro e-choppers, kan je natuurlijk ook op een van de tien stoere Brek'r e-choppers! Deze zijn geluidloos en hebben een stoer uiterlijk. Je kan met een groep van maximaal 12 personen (en twee kinderen) de Veluwe ontdekken! Welk model kies jij?