1. Milieubewust
  2. Stijlvol karakter
  3. Dagelijks te huur

Nieuw in ons faciliteitenaanbod: Brekr E-chopper

Vanaf begin juli 2021 kun je onze Brekr E-chopper huren! Dit is een elektrische brommer mét stijlvol design en milieubewust karakter.

Ontdek vanaf Recreatiepark De Boshoek de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met vrienden of met z'n tweetjes tijdens een verblijf in Voorthuizen? Op de E-Chopper kun je de mooie, bosrijke omgeving ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomervakantie, maar ook wanneer het wat frisser is. Wij zorgen voor uitgestippelde routes en de E-chopper, zodat jij kunt genieten van de beleving! 

  • Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is niet verplicht. Het is wel verplicht om een rijbewijs of brommercertificaat te hebben.
  • Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de E-chopper te rijden (kinderen mogen niet achterop).

Waar te huren?

Je huurt de Brekr E-choppers bij de receptie, online via ons activiteitenplatform Events op de Veluwe of eenvoudig via Whatsapp!

E-chopper huren

Kosten E-chopper huren Veluwe

Je betaalt een rit op de E-chopper per 2 of 3 uur. Er zijn vaste starttijden: 10:00 uur of 13:30 uur.

2 uur rijden € 29,95 p.p. 

Je betaalt € 50,- borg per E-chopper (tot maximaal € 150,- per reservering)

Veiligheid onderweg

Gevaarlijk op de weg, vanwege geen geluid door elektrische aanvoer? Nee hoor! Onze Brekr E-chopper maakt gebruik van electrified sound. Dat wil zeggen dat medeweggebrukers jou horen én dus zien aankomen. Het geluid wordt kunstmatig opgewekt en houdt rekening met de snelheid en stand van de gashendel. 

Wil je er met vrienden of met z'n tweetjes lekker op uit? Dan kan je bij Events op de Veluwe jouw E-chopper tour combineren met één van de culinaire mogelijkheden. 

Historie Brekr E-chopper

Brekr is een nieuw Nederlands merk gevestigd in de Achterhoek. Een gebied met veel motorliefhebbers en een rijke motorcrosshistorie. De naam Brekr is niet voor niks gekozen. De naam is afgeleid van het Achterhoekse ‘brekken’. Een brekker houdt van een feestje, muziek, mag graag wat lol maken en rijdt of sleutelt met passie aan motoren. 

Beleef nu zelf de Brekr ervaring door de omgeving te verkennen op deze stoere milieubewuste kanjer!