Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

1462 beoordelingen
  1. 8,3

    Accomodatie en faciliteiten lagen lekker dicht bij elkaar. De accommodatie was gerenoveerd en zag er allemaal super netjes uit. Fijn dat je bij aankomst meteen door kunt rijden het park op als je kentekens hebt doorgegeven. Werden ook nog gebeld dat we er eventueel eerder terecht konden dus dat vonden wij ook uitstekende service.

    Februari 2024 - Roos Z. verbleef in 8 - 16-persoons bungalow Veluwe Vallei 

  2. 8,5

    Wij hadden een wellness villa geboekt met jacuzzi en sauna en hebben er volop van genoten. De medewerkers aan de receptie en over het terrein zijn vriendelijk. Het eten in het restaurant is goed, evenals de cocktails.

    Februari 2024 - Anouk T. verbleef in 2 - 4-persoons Voortse Villa Wellness Plus 

  3. 8,9

    Wij hebben met groep mannen super genoten van het weekend. Prijs/kwaliteit was prima. Omgeving prima.

    Februari 2024 - Alko K. verbleef in 5 - 10-persoons bungalow Bunckman 

  4. 9,7

    Alles, wat een mooi park .De Hotelchalet was perfect voor 2 nachtjes. Voor meerdere nachten zou ik toch voor een bungalow gaan. Is echt niet de laatste keer geweest. Wat een vriendelijk personeel hebben jullie. het ontbijt was fantastisch. De klachten die wij hadden werden gelijk opgelost Toppie. Misschien en tip loop de chalets of bungalow even na voordat er iemand anders in komt op gebreken.

    Februari 2024 - C.W. d. verbleef in 2-persoons Hotelchalet 

  5. 8,2

    Het is rustig en de nieuwe huisjes zijn mooi voor een goede prijs

    Januari 2024 - Margo V. verbleef in 2 - 6-persoons Veluwelodge XL 

  6. 9,9

    hoewel groot toch een “klein” gevoel - prima!!

    Januari 2024 - Dereck H. verbleef in 8 - 16-persoons bungalow Veluwe Vallei 

  7. 8,8

    Rustig.Dichtbij voorthuizen.Wandelen opties-zijn aanwezig.Mooie omgeving.

    Januari 2024 - Anita V. verbleef in 2-persoons Hotelchalet 

  8. 8,2

    Ik vond het entertainment voor de kinderen (Mart en Sanne) echt heel erg leuk. Mijn dochter was heel enthousiast. Verder vonden de privacy die we ervaarde erg prettig.

    Januari 2024 - Silvana M. verbleef in 2-persoons Hotellodge 

  9. 8,9

    Het is klein, maar fijn. Even er tussenuit, geen gedoe, heerlijk geslapen en gedoucht.

    Januari 2024 - Margaretha v. verbleef in 2-persoons Hotellodge 

  10. 8,8

    Prachtige kamer in een mooie omgeving. De communicatie was ook erg helder en eigen incheck als prettig ervaren. Ik kom graag nog eens terug.

    Januari 2024 - Robin P. verbleef in 2-persoons Luxe Hotelkamer 

1462 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.