Snoephuisje Smulfeest

Knibbel, knabbel, knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje? Ga aan de slag met heel wat lekkers om jouw snoephuisje te maken. U betaalt € 9,75 per kind.

Crazy Quad Festijn

Quad rijden is voor de avonturiers die niet bang zijn om vies te worden. Vanaf 4 jaar kun je quad rijden. Stoer kinderfeestje in Voorthuizen!

Pizza Party

De lekkerste pizza's maak je zelf! Ga helemaal los met de verschillende toppings en maak de lekkerste pizza samen met je vriendjes of vriendinnetjes! Je betaalt € 10,50 per kind.

Bedrock Bowling Party

Gezellig een uur bowlen in onze bowlinggrot is gegarandeerd een feest! We zingen omdat je jarig bent, zetten gezellige muziek aan en natuurlijk mag de discoverlichting ook niet ontbreken!

Maak je eigen Kinderfeest

Stel je eigen kinderfeestje samen! Kies de activiteiten die jij leuk vindt om te doen met je vriendjes of vriendinnetjes.

Pony Spelletjes Spektakel

Vier ook jouw kinderfeestje helemaal in Pony stijl in Voorthuizen! Spelletjes, pony's, lekker eten en vooral veel gezelligheid!

Kids High Tea Kinderfeest

Vier jouw verjaardag met een Kids High Tea en ga gezellig bowlen! Gezelligheid, spelletjes en lekker smullen! Dat wordt een mooi feestje op De Boshoek!

Compleet kinderfeestje op de Veluwe

Het leuke van een kinderfeestje vieren bij De Boshoek is dat u kunt rekenen op een compleet dagje uit, helemaal op maat. Met een lekkere maaltijd, leuke activiteiten en nog veel meer. Een kinderfeestje in Voorthuizen, vlakbij Barneveld, was nooit eerder zo goed verzorgd: iedereen krijgt na afloop ook een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen. Voor een geslaagd kinderfeestje kiest u De Boshoek!

Direct reserveren

Weet u al wanneer u uw kinderfeestje organiseert? Reserveer dan direct bij De Boshoek. Gebruik hiervoor de reserveringsmodule. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 0342-471297 of info@deboshoek.nl.