Geniet van de spectaculaire musical 40-45
    Vlak bij de Midden Nederland Hallen
    Met overnachting en diner
 

Beleef een onvergetelijke ervaring bij de musical 40-45 in Nederland  🎭

Vanaf september 2024 brengt Studio 100 de sensationele musical '40-45' naar Nederland en jij kunt erbij zijn! Dit is dé kans om getuige te zijn van een adembenemende voorstelling die je nog lang zal bijblijven. Bij Recreatiepark De Boshoek bieden wij nu een exclusief arrangement om jouw musical ervaring onvergetelijk te maken! De Boshoek is de ideale uitvalsbasis voor jouw bezoek aan de Midden Nederland Hallen in Barneveld, waar '40-45' zal schitteren. Ons park ligt op slechts 9 kilometer van deze toplocatie, waardoor je in alle comfort van de voorstelling kunt genieten.

 
 
 

Ons 40-45 Arrangement:

Bij Recreatiepark de Boshoek bieden we een exclusief 'Musical 40-45' arrangement aan, inclusief:

  • Overnachting: Geniet van een ontspannende overnachting in een van onze comfortabele accommodaties. Na de voorstelling hoef je niet ver te reizen; je kunt gewoon ontspannen en nagenieten.

  • Diner: Laat je smaakpapillen verwennen met ons verrukkelijke 3-gangenmenu! Bij ons restaurant heb je de vrijheid om je favoriete gerechten van de kaart te kiezen en zo je eigen unieke 3-gangenmenu samen te stellen. Benieuwd naar de kaart? Je kunt deze hier vinden: Menukaart van De Boshoek

Reserveer vandaag nog en ontspan na een indrukwekkende musicalvoorstelling bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. Studio 100's '40-45' is een meesterwerk dat je niet wilt missen en Recreatiepark de Boshoek is de perfecte plek om dit onvergetelijke avontuur te beginnen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Vind jouw ideale verblijf: