Eetcafé Western Plaza

Midden op de Veluwe in het hart van De Boshoek bevindt zich Western Plaza; een restaurant waar diversiteit, gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Of u nu op zoek bent naar een gezellige bar/eetcafé voor een borrel of een grote zaal voor een receptie of feestavond, Western Plaza biedt u diverse mogelijkheden om uw dag- of avondprogramma tot een succes te brengen.

_MG_4599 _MG_4541_MG_4520_MG_4575  Iedereen heeft zijn eigen smaak, helemaal als het om eten en ontspanning gaat. Met de vernieuwde gerechten kunt u heerlijk komen genieten van verschillende buffetten, de heerlijke plategerechten, diverse pizza & pasta’s en uiteraard een overheerlijk dessert. Bekijk hier de menukaart.

Wat uw dag nog completer maakt is een van de arrangementen die Western Plaza u kan bieden. Van stoere buggy’s en quads tot dinershows en Oud Hollandse tafelspelen. Tal van mogelijkheden om naast uw lunch of diner de dag volledig op uw wensen af te stemmen. Gezelligheid en een culinaire voldoening is gegarandeerd!

westernplaza logo

Tijdens uw vakantie is lekker eten erg belangrijk. Maak het uzelf gemakkelijk en kies een van de vele arrangementen in combinatie met een lekkere maaltijd. Met een groot aanbod aan ontbijt, lunch, diner of buffet arrangementen zijn wij er zeker van dat we aan uw wensen kunnen voldoen. De portemonnee is natuurlijk ook belangrijk, daarom hebben wij voor elk budget een oplossing. Heeft u specifieke wensen? Ook dit verzorgen wij graag voor u. Neem dan contact op met telefoonnummer 0342-471297.

Openingstijden november t/m maart*
maandag t/m donderdag              gesloten
vrijdag t/m zondag                        12:00 – 21:00

Uitzonderingen:
– Kinderfeestjes op woensdag
– Diner en/of arrangementen vanaf 4 personen (alle dagen van de week)
– Bowling vanaf 2 banen

Openingstijden april t/m juni*
Kijk voor de actuele openingstijden op www.westernplaza.nl.

Openingstijden juli, augustus en schoolvakanties (regio midden)*
maandag t/m donderdag              11:00 – 22:00
vrijdag en zaterdag                         12:00 – 24:00
zondag                                              11:00 – 21:00

* Bij gezelligheid en drukte langer geopend.