Wat een goed idee om gezelligheid, bridgen, kamperen en lekker eten te combineren. Dat dacht ook Campingbridge De Vrijbuiters!

Deze bridgeclub organiseert twee maal per jaar een bridgeweek op diverse campings in Nederland.

Aankomend jaar in april hebben zij voor Recreatiepark De Boshoek gekozen. Deze week staat voor hen in het teken van kamperen en verblijven in chalet of bungalow bij De Boshoek, dineren en bridgewedstrijden bij Restaurant Proef!.

Wat een mooie kans om te genieten van het samenzijn

Een gezamenlijke passie, in dit geval is dat bridgen, samen kunnen delen is fantastisch! En hoe fijn is het dat alles op loopafstand van elkaar is. ‘s Ochtends wakker worden na een comfortabele nacht in een van de chalets of bungalows of uiteraard in de eigen camper of caravan. Na een lekker ontbijtje is er wellicht nog even tijd om een van de mooie wandel- of fietsroutes te ontdekken. Want de Veluwe is daar natuurlijk de perfecte plek voor!
In Restaurant Proef! is een van de zalen gereserveerd voor de diverse bridgewedstrijden. Koffie, thee, lunch en petit fours, aan alles is gedacht. De reservering is volledig afgestemd op de wensen en behoefte van Campingbridge De Vrijbuiters. En veranderd er iets voor of tijdens hun aanwezigheid? Dan wordt dat direct aangepast en zorgt het enthousiaste professionele team ervoor dat alles perfect geregeld is.

Professioneel, flexibel en meedenkend met de gast

Tijdens de bridgeweek wordt er gedineerd in Restaurant Proef!. Uiteraard zijn daar ook speciale wensen over uitgesproken. Geen probleem, alles wordt op de wensen van de gast afgestemd. De medewerkers stellen zich flexibel op en denken graag mee om het verblijf op De Boshoek en het diner bij Restaurant Proef! zo goed mogelijk te laten verlopen.

Al met al een mooie combinatie:

Samenzijn, genieten en lekker eten.

Wij wensen Campingbridge De Vrijbuiters alvast een fijn verblijf en veel bridgeplezier toe en we zien hen uiteraard de volgende keer graag weer terug!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om verblijf op Recreatiepark De Boshoek te combineren met lunch/diner en zaalhuur bij Restaurant Proef!? We staan u graag te woord via 0342-471297 of info@deboshoek.nl