Vakantieblog week 3 zomer 2018

Het animatieteam: Marco, Anatascha, Roos, Esther en Jose!
Teenagers: Daquillio en Sitara

De derde week van de zomervakantie was erg warm. Gelukkig zijn we er goed in geworden om sport en spel om te zetten in watersport- en spel.

Terwijl het animatieteam de kids t/m 12 jaar vermaken, hebben onze collega’s Daquillio en Sitara met de oudere kinderen een leuk programma samengesteld. De jeugd weet immers zelf wat zij het leukste vinden. Zij hebben samen bij het kampvuur gezeten, iets wat helaas nu niet meer mag vanwege de droogte, met een muziekje en marshmallows erbij. Ook was het waterpolo een groot success! Het jeugdhonk is s’ avonds af en toe open, maar het is er nu veel te warm. Daquillio en Sitara proberen zoveel mogelijk buiten te zijn met de 12+ kids.

Waterpolo voor alle leeftijden op Recreatiepark De Boshoek
Genieten van de bingo avond op het terras van Western Plaza in Voorthuizen

Afgelopen zondag hebben we onze krachten gebundeld en was er volop gezelligheid bij Western Plaza. Zo kon je genieten van een springkussen, ballonmodelleren en het muzikale sfeertje van trio Raak. Met als leuke extra een spetterend luchtkussen!
We gingen met alle kinderen van alle leeftijden Levend Sjoelen! Op je buik glijden, in het juiste vakje met de meeste punten. Het was hilarisch. Zelfs de Family battle was een groot succes: papa/ mama met zoon of dochter gingen de competitie aan met de andere families.

Muziek van Raak! op het plezierplein op De Boshoek
Levend sjoelen op De Boshoek
Meedoen met circusactiviteiten op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Woensdag was het Circusdag. Vroeg in de ochtend werden de kids van de kidsclub al verrast door Jip de Jongleur. Hij had perongeluk met zijn jongleerballen het raam kapot gegooid van de circusdirecteur, hij was nu bang om terug te gaan en verstopte zich op de Boshoek. Zijn college Kimmy Koordanser is ‘s middags gekomen om te vertellen dat Jip gewoon weer terug mag komen van de circusdirecteur, maar Jip had zich inmiddels ergens anders verstopt op het park. Jip werd met veel bombarie en plezier eindelijk weer gevonden.
Omdat de kinderen zo goed geholpen hebben, kwamen de collega’s van Jip in de avond een voorstelling geven.
Deze voorstelling wilde natuurlijk iedereen zien. Het was gezellig druk, de kinderen hebben doorgaans gelachen om de domme foutjes van de artiesten. Tussendoor was de spanning af en toe te snijden door de goochelact, de acrobaten en opa de koordanser.
Alsof de voorstelling nog niet genoeg was, mochten de kids daarna zelf artiesten zijn.
Van jongleren tot koordansen, alles werd geprobeerd.
Vanavond gaan we lasergamen met alle leeftijden in het bos, lekker in de schaduw van de bomen.
En volgende week? Dan staan er weer spetterende activiteiten op het programma! Zin in!

Circusdag op Recreatiepark De Boshoek
Winnaars family battle levend sjoelen op De Boshoek
Meer vakantieblogs