Heerlijk kamperen op De Veluwe

We hebben weer een geweldige kampeervakantie gehad op Recreatiepark De Boshoek! Mijn zoon Davin keek ontzettend uit naar de vakantie en vond het heel erg jammer dat hij weer naar huis moest. Thuis aangekomen heb ik meteen weer geboekt voor volgend jaar met als voornemen een paar nachten langer te blijven.

Vooral voor mijn kinderen was er heel erg veel te doen op De Boshoek. Davin ging elke ochtend gezellig naar de Kidsclub om te knutselen. Dit jaar ging hij voor het eerst zonder mama met het ‘treintje’mee. Zijn grote zus Mikai ging wel mee om hem een beetje te helpen.

Davin vond de piratendag erg leuk, vooral de Piratenshow Zeebeen in de avond! Vol spanning keken alle kinderen naar deze super leuke show. Ook de rest van de dag vond Davin erg leuk, met onder andere schat zoeken en een leuke minidisco.

Over de Minidisco: Davin is nog steeds helemaal in de ban van het liedje van dit jaar met de haai, Babyshark. De hele dag door zong hij het liedje en oefende hij het dansje met de iPad.

 
davin babyshark
Piratendag op De Boshoek met kapitein zwarthaar
brievenbus keessie en willie
Genieten in het zwembad op De Boshoek

Met het warme weer genoten mijn kinderen ook van het zwembad. Ze konden er lekker gek doen en volop genieten van wat verkoeling.

Wat ook in de smaak viel was het kokkerellen met Anatascha en ‘gekke’ Marco. Mijn kids hebben met fruit en bladerdeeg lekkere hapjes gemaakt.

Davin heeft veel vriendjes gemaakt op het kampeerveld waar we stonden. Tot ’s avonds laat gingen ze met z’n allen in de zandbak moddertaartjes bakken, voetballen en klimmen op het klimrek. Ook Mikai heeft wat meiden ontmoet waarmee ze is opgetrokken.

Ook voor de oudere kids zijn er volop leuke activiteiten te doen: Mikai heeft meegedaan met diverse 12+ activiteiten. Zo heeft ze meegedaan met het bosspel in de avond, dat vond ze erg leuk. Daarnaast is ze mee geweest met lasergamen en heeft ze meegedaan met het kokkerellen. Bij deze activiteit hebben ze overheerlijke taartjes gemaakt.

We hebben dus erg genoten van ons verblijf op De Boshoek. Naast de animatie en leuke dagjes weg kregen we ook gezellig bezoek van vrienden en familie. Bij thuiskomst kreeg Davin als kers op de taart nog post van Keessie en Willie! Hij straalde van oor tot oor!

Groetjes en tot volgend jaar!

Marieke, Davin, Mikai en opa Toon

Post van Keessie en Willie