Beste Recreatiepark De Boshoek nogmaals bedankt voor het winnen van deze geweldige prijs en nog leuker dat het echt de moeite waard was!!!!

Eerlijk is eerlijk, iedereen vraagt het zich wel eens af of die prijsvragen op Social Media wel echt zijn en niet alleen maar reclame? Ook ik was er daar één van!

Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen, ik was ze al vaker tegen gekomen en nu geven ze een week lang elke dag een verblijf weg. Uiteraard deed ik weer mee, want ook al wist ik niet zeker of het echt was toch probeerde ik het. #Dag 4 Wintersensatie was een 6-persoons bungalow. Op 12 januari werd ik wakker en keek zoals gebruikelijk mijn Facebook na. En wat zag ik staan Gefeliciteerd Diana Seijsener uit Amsterdam!

Zou het echt? Ik wreef nog eens in mijn ogen en liet mijn man ook nog eens kijken en ja hoor het stond er echt!!! Wauw super leuk!!!

Screenshot gemaakt en naar mijn ouders en broertje gestuurd met alleen de tekst ‘Gaan jullie mee?’

Mijn gegevens gestuurd via Messenger en al snel kreeg ik contact met met een hele aardige mevrouw, kreeg de waardebon opgestuurd en aangezien ik zei dat ik uiteraard wat op Facebook zou plaatsen vroeg ze of er een blog gemaakt mocht worden met foto’s. Ja natuurlijk vind ik ook leuk om aan mee te doen, dus bij deze mijn verhaal.

De boeking maakte ik voor het weekend van 17 maart 2017, dus nu was het aftellen. Heel netjes vond ik ook dat een dag voor vertrek ik gebeld werd om te kijken of alles goed gereserveerd stond en of er nog vragen waren!

En nu was het dan zover. We werden leuk ontvangen bij de receptie en reden door naar ons huisje. Helaas zit het weer niet echt mee, maar dat mag de pret niet drukken. Huisje was helemaal top! Alles erop en eraan wat je nodig hebt en ruim opgezet. Deze middag niet veel meer gedaan dan uitgepakt, de informatie doorgenomen en een rondje gelopen waar wat zat. 

Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen
Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen
 

Het park ziet er netjes en verzorgd uit. De paden kon je prima lopen en ook voor ons racemonster op zijn loopmotor was het pad super! Wij zaten vlak bij de restaurants en zwembad en kwamen onder een hoop leuke speeltuintjes tegen voor de kids!

‘s Avonds gingen we naar Restaurant Proef!. We waren de enige in het restaurant, maar dat kon je aan de ober niet merken. Hij was super vriendelijk, legde alles goed uit en had totaal geen haast (dit in positieve zin bedoeld) de helft van ons gezelschap ging voor een verrassingsmenu.

Wat hebben wij heerlijk gegeten en wat een heerlijke huiswijn schenken jullie! Bij betalen vertelde de ober iets over een spaaractie en wat bleek bij elke 10,- kreeg je een zegel en als je een kaart vol hebt krijg je de volgende keer 15,- euro korting. Met 5 volwassen en een kind hadden we nu dus al 2 kaartjes vol! En dat is gewoon de volgende keer 30,- korting en dat te bedenken dat een verrassingsmenu 27,50 is! Hele leuke actie dus! Ik hoop dat de kok en deze ober dit verslag ook lezen, want echt waar: complimenten aan hen voor een super avond!

‘s Middags tijdens het dutje van onze kleine man lekker in het huisje geweest. Heerlijk relaxed. ‘s Avonds gingen we eten bij het Western Plaza, deze had ik al vaker op Facebook voorbij zien komen.

Helaas ook vannacht weer een hoop regen gevallen, maar de kleine kaplaarzen aangedaan en hup naar buiten. Even naar de kinderboerderij. Weinig dieren gezien (zullen voor de winter wel “op stal” staan), maar wel paarden en wat vond Bradley (onze kleine man) ze geweldig. Er kwam een meneer en mevrouw aan met paard en wagen en Bradley mocht meerijden nou dat vond hij geweldig! Daarna de caravanplekken bekeken. We hebben sinds vorig jaar een caravan en voor dit jaar al een seizoensplek, maar wie weet volgend jaar……..

En tja dan is het zondag half 1, dus voor de voetbal liefhebbers hoef ik niks te vertellen ;-). De mannen gaan even in het sportcafe voetbal kijken en wij nog even verder kijken met een tussenstop: bitterballen en kaasstengels bij de mannen!

‘s Avonds zijn wij weer naar Restaurant Proef! gegaan. Gelukkig voor de bediening was het nu ietsje drukker, maar wat hebben wij weer heerlijk gegeten. Wij gaan zeker nog eens terug om hier te eten!

En toen was het alweer maandagochtend en zat ons gewonnen weekendje erop! En echt we wilden helemaal nog niet naar huis. We gaan jullie zeker in gedachten houden voor volgend jaar of eens tussendoor als het wat mooier weer is zodat we dan de campingplekken ook beter kunnen beoordelen!

Beste Recreatiepark De Boshoek nogmaals bedankt voor het winnen van deze geweldige prijs en nog leuker dat het echt de moeite waard was!!!!