Recreatiepark De Boshoek

Blog – Nog een keer naar De Boshoek

Onze vakantie 2017: voor de 3e keer naar vakantiepark De Boshoek

Dag 1
MAANDAG 17 JULI

Vandaag de dag van vertrek. We hebben er super veel zin in. Davin en zijn grote zus Mikai kijken er al weer maanden naar uit. “Mama hoeveel nachtjes slapen nog? Ik wil naar Keessie en Willie.”
Caravan ingeruimd check, allemaal de auto in check… Niets vergeten? We kunnen gaan!

Aangekomen bij De Boshoek gaan we inchecken, daar zijn we weer! Op naar onze kampeerplek op het Schapenveld. Daar aangekomen gaan Davin en Mikai meteen lekker spelen op het veld. Opa en mama gaan de tent opzetten, spullen weer uitpakken enz.

Als dat gebeurd is, is er nog maar één ding wat Davin natuurlijk meteen wil doen. Kijken waar zijn grote idool Keessie en zijn vriendin Willie zijn. Dus even langs zijn huisje gelopen, maar helaas hij is niet thuis. Nog even een lekker ijsje gegeten bij de snackbar op het park, hmmmm heerlijk. En een rondje langs de speeltuinenkinderboerderij, springkussen, enz. Weer terug op ‘ons’ veld, gaat Davin weer meteen met zijn vriendjes spelen die hij meteen al gemaakt heeft.
Helaas pech vandaag voor Davin, want het animatieteam en Keessie en Willie hebben op maandag een dagje vrij.
Dus op tijd naar bed na deze leuke 1e indrukwekkende dag. En op naar morgen.

Dag 2
DINSDAG 18 JULI

Vandaag een super leuke dag voor de boeg. Gekeken in het animatieboekje wat er allemaal te doen is, super leuke dingen en de kids hebben er zin in!
Als we net het ontbijt op hebben, worden we verrast door Keessie en Willie. Ze komen vertellen dat er wat verandert is in het animatieboekje. De opnames die eigenlijk woensdag gemaakt zouden worden, worden vandaag gemaakt. Daar gaan we natuurlijk aan meehelpen. Super leuk, aangezien Davin elke dag op zijn iPad naar filmpjes/liedjes van Keessie en Willie aan het kijken en luisteren is. Davin is even erg verlegen, maar wil al snel achter de Keessie mobiel aan “mama opschieten Keessie gaat weg.”

Wat super leuk om eens mee te maken zo met de kids om een opname te maken voor YouTube. Voor Davin duurde het een beetje te lang, maar die vermaakte zich wel tussendoor lekker zitten in de Keessie-mobiel.

Na de opnames was het tijd om even af te koelen. Davin samen met mama even naar het kleine badje op de hoek van ons veld. En Mikai even met de grote meiden naar het grote buitenzwembad. Ieder op zijn eigen manier zijn vermaak. Davin had geluk, tijdens het zwemmen kwamen zijn grote idolen Keessie en Willie voorbij gelopen met camera’s. Ze waren nog meer opnames aan het maken. Ze waren nu op zoek naar mensen die een leuke mop wilde vertellen. Davin wilde zo graag met Keessie en Willie op de foto dat mama ze maar even aanhield. Zo gezegd zo gedaan. Een super mooie foto met zijn grootste idolen.

Na al deze leuke dingen was Davin toch wel een beetje moe geworden. Dus even lekker relaxen. Want aan het einde van de middag was het weer tijd om naar het restaurant te gaan. Samen met het animatieteam en nog een paar andere kinderen mochten Davin en Mikai lekker pizza gaan maken en eten. Wat een plezier en lol hebben ze gehad. En de pizza was heerlijk hmmmmmmmm! Weer een super dag gehad.

Dag 3
WOENSDAG 19 JULI

Vandaag zou wederom een super de puper leuke dag worden. We kregen visite vandaag (een vriendin van mama en haar kinderen). Na het ontbijt weer vaste prik en op naar het animatieteam in de Kidsclub. Vandaag mocht er een Keessie of Willie masker gemaakt worden. Davin meteen “Ik wil Keessie maken mama.” Samen met een beetje hulp van zijn grote zus, was het goed gelukt. Hij was er erg trots op! Tijdens het knutselen kwam de visite ons verassen bij het knutselen. Lekker met zijn allen op naar de koffie/sap. Terwijl opa nog even de was uit de wasmachine gaat halen in het washok op het park.
Het was heel erg warm vandaag, dus heerlijk ook even een eigen badje bij de caravan opgezet. En de kids vermaakten zich prima. Ook met z’n allen wezen zwemmen vandaag in het grote zwembad.

Eindelijk was het dan zo ver. Vanavond was er de Keessie en Willie parade en meet & greet. Dus de avond kon niet meer stuk voor Davin. Wat heeft hij genoten! Heerlijk om te zien als je kinderen zoveel plezier hebben.
En zo was deze dag ook weer voorbij, met allemaal leuke bijzonderheden.

Vakantie met Kids op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek
 
Vakantie met kinderen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek
 
Vakantie met kinderen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek
 
Dag 3 WOENSDAG 19 JULI Vandaag zou wederom een super de puper leuke dag worden. We kregen visite vandaag (een vriendin van mama en haar kinderen). Na het ontbijt weer vaste prik en op naar het animatieteam in de Kidsclub. Vandaag mocht er een Keessie of Willie masker gemaakt worden. Davin meteen “Ik wil Keessie maken mama.” Samen met een beetje hulp van zijn grote zus, was het goed gelukt. Hij was er erg trots op! Tijdens het knutselen kwam de visite ons verassen bij het knutselen. Lekker met zijn allen op naar de koffie/sap. Terwijl opa nog even de was uit de wasmachine gaat halen in het washok op het park. Het was heel erg warm vandaag, dus heerlijk ook even een eigen badje bij de caravan opgezet. En de kids vermaakten zich prima. Ook met z’n allen wezen zwemmen vandaag in het grote zwembad.  Eindelijk was het dan zo ver. Vanavond was er de Keessie en Willie parade en meet & greet. Dus de avond kon niet meer stuk voor Davin. Wat heeft hij genoten! Heerlijk om te zien als je kinderen zoveel plezier hebben. En zo was deze dag ook weer voorbij, met allemaal leuke bijzonderheden.

Dag 4
DONDERDAG 20 JULI

Vandaag hadden we een beetje een rustiger dagje ingepland. Mikai is lekker haar eigen gang gegaan vandaag, samen met haar vriendinnen die ze heeft leren kennen op het park. En Davin vermaakt zich weer prima op ons veld samen met zijn vakantievriendjes. Samen voetballen, taartjes bakken in de zandbak en lekker klimmen. Tussendoor wil Davin ook nog even wat kleuren voor Keessie en Willie voor in de brievenbus.

Vakantie met kinderen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek

Ook nog even gezellig over het park gewandeld en een ijsje gegeten bij de snackbar. En natuurlijk zijn mooie kleurplaat gepost in de brievenbus bij Keessie’s huisje. Op de terugweg even bij de grote speeltuin geweest, waar Davin zich super vermaakt en hij meteen weer nieuwe vriendjes heeft.

 
 
 
Vakantie met kinderen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek

Na het avond eten weer op naar de Minidisco (vaste prik). Davin verheugd zich hier elke dag op. Hij weet ook gewoon na het avond eten gaan we naar ‘voor’ en gaan we de dag afsluiten met alle kindjes, Keessie, Willie en het animatieteam. Het liedje van de Supermug heeft toch wel erg indruk gemaakt. Hij zingt het de hele dag door.

En ook zo, zit dag 4 er al weer op. De tijd gaat veelste snel.

 
 
Vakantie met kinderen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek

Dag 5
VRIJDAG  21 JULI

Vandaag weer eerst gezellig de dag openen met alle andere kinderen bij de Kidsclub. Lekker dansen! En dan met z’n allen een mooie dinosaurus maken (knippen, plakken en kleuren). Weer met een beetje hulp was het weer leuk gelukt. En na al het knippen en plakken moet er natuurlijk weer goed opgeruimd worden met z’n allen. En daar is Davin dol op. Elke ochtend is Davin erg goed mee aan het opruimen, kleine kanjer. Na het opruimen wordt er een kort spelletje gedaan en word de Opruim Kampioen van die dag bekend gemaakt. Super leuk en het stimuleert op deze manier ook om allemaal even netjes mee op te ruimen.

‘s Middags samen met mama even selfies gemaakt en gekke bekken getrokken. Lekker gek doen! En samen met opa met de frisbee gespeeld. En wat hebben we geluk met het super mooie weer! We vermaken ons super op vakantiepark De Boshoek! En ook vandaag kwam er nog even gezellig visite langs.

‘s Middags ook nog even een rondje gelopen met de visite en alles laten zien. Met zijn allen even gezellig wat drinken op het terras. En Davin en Mikai lekker een ijsje eten en in de speeltuin. En wat had Davin weer geluk, want zijn grote vriend Keessie was er ook! Samen hebben Davin en Keessie een hele poos in de speeltuin gespeeld. Wat is het toch geweldig om je kind zo te zien genieten . Hij had de dag van zijn leven!

Vanavond was er een keer wat anders, de Willie parade. Erg leuk ook dit weer. Willie die verhaaltjes voor ging lezen aan de kinderen. Na twee verhaaltjes was Davin wel klaar met stil zitten en ging lekker in het speeltuintje spelen.

En zo was er weer een dag voorbij en liep het al naar het einde toe helaas. Maar we gingen nog met volle teugen genieten van alle dagen.

Dag 6 
ZATERDAG 22 JULI

Weer heerlijk geslapen, lekker ontbijten samen en weer richting het super leuke en spontane animatieteam bij de Kidsclub. Vandaag staat op het programma om een Minion te maken. Dus voor Davin weer super leuk, hij is dol op knutselen. En na afloop natuurlijk weer heel goed mee opruimen om kans te maken op de Opruim Kampioen. En ja hoor, vandaag de grote dag. Davin was vandaag de grote Opruim Kampioen! Kanjer van me! Hij werd in het zonnetje gezet en daar werd hij wel een beetje verlegen van. Maar toen kreeg hij een mooie medaille omgehangen door Twan van het animatieteam en Davin was super trots!
En natuurlijk het allerleukste om te mogen doen als je Opruim Kampioen bent, je hand verven en een handafdruk maken op de Opruim Kampioen muur. Wauw! Davin zijn dag kon niet meer stuk. Vol trots op naar opa (die bij de caravan was) om het grote nieuws te vertellen.

Grote zus Mikai ging vandaag een bosrit te paard maken. Davin mocht Mikai eerst helpen met het paard borstelen, hoeven krabben en opzadelen. En toen grote zus lekker het bos in ging, ging Davin lekker weer genieten met zijn vriendjes op het veld (mama had een waterspelletje bedacht en gemaakt). En weer lekker in het zwembadje om de hoek.
Toen Mikai terug was van de bosrit, mocht Davin ook nog even op het grote paard zitten. Dat was natuurlijk wel heel erg stoer!

‘s Avonds weer gezellig na het avond eten op naar Keessie en Willie en het animatieteam. Even lekker gedanst op de Minidisco met Keessie en Willie. En onderweg terug begon het helaas flink te regenen, maar we waren net op tijd weer bij de caravan. En konden we genieten van een mooi uitzicht; een mooie regenboog. De één na laatste dag was nu echt voorbij!

Dag 7
ZONDAG 23 JULI

Vandaag de laatste dag alweer, want morgen gaan we alweer naar huis. Wat is deze geweldige tijd omgevlogen! Voor de laatste keer deze vakantie nog een keer naar de Kidsclub om te dansen en te knutselen. En ook nog even een foto maken bij de Opruim Kampioen muur. Want Davin was toch wel heel trots toen hij zijn handje weet zag staan! Samen met Mikai en haar vriendinnetje gingen ze weer wat moois maken en hadden ze het weer super naar hun zin. Dankjewel super animatieteam van De Boshoek, namens Davin en Mikai voor de geweldige leuke tijd .

En om het af te leren nog maar even een lekker ijsje gehaald. En op onze laatste avond was poppendokter Willie aanwezig. Dat vond Davin wel interessant en had wel drie knuffels mee, maar moest er van mama één uitkiezen om mee naar Willie te nemen. Het werd meneer giraffe. “Ohhhhh” zegt Willie. ” Ik zie het al. Hij heeft te veel gezwommen en heeft water in zijn oortjes.”
Davin stond vol bewondering te kijken en te genieten en speelde het rollenspel mooi mee. Op de terug weg naar de caravan was Davin erg verdrietig, want hij wilde niet naar huis. “Ik wil bij mijn vriendje Keessie blijven mama.” Maar helaas lieve kleine kanjer. Aan alle leuke dingen komt een einde. Hem even uitgelegd dat we weer terug komen, maar dat nu onze vakantie bijna af was gelopen. En toen was het alweer bedtijd. En gingen mama en opa alweer wat spullen inruimen.

Na een heerlijke laatste nacht, was het dan helaas zover. We moesten ontbijten en vriendjes gedag gaan zeggen, want het was tijd om te gaan. Even uit checken en weer richting huis. Het zat er weer op voor 2017!

Namens Davin, Mikai, opa en ik willen we alle mensen van vakantiepark De Boshoek heel erg bedanken voor ons derde super jaar bij jullie op de camping.
Dank jullie wel en zeker tot volgend jaar 

Davin zegt (met zijn duimen omhoog) “Ik zie je…”

Vakantie met kinderen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek