Op zaterdag 22 oktober gingen wij naar de Veluwe om een nachtje op De Boshoek te verblijven. Omdat ik ‘Facebook-fan van de maand juni’ was!

Ik kreeg een overnachting in hun hotel aangeboden. Diner en ontbijt in restaurant Proef! was erbij inbegrepen.

Wat een verrassing was hun hotel!

Een schattig huisje met opgemaakte bedden, een keukentje en een zitje met tv stond op ons te wachten. Ook is er de mogelijkheid om buiten in het zonnetje te zitten.

Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen
 

Mede dankzij de vriendelijke serveersters was het een feest om daar te eten!

Na het eten zijn we naar ons huisje gegaan. Onder het genot van een glas wijn hebben we wat tv gekeken en een spelletje gedaan.

Ook de hond mocht mee, dus nadat we onze spullen binnen hadden gezet zijn we heerlijk gaan wandelen in het bos. Het was prachtig weer, genieten!

’s Avonds om 19:00u. was er een plekje voor ons gereserveerd in restaurant Proef!. Ook hier mocht de hond naar binnen. Er werd een verrassingsmenu voor ons gemaakt met allerlei lekkere hapjes van de menukaart.

Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Na een heerlijke nachtrust (wel spannend met de hond bij ons op de kamer), stond het ontbijt op ons te wachten in Proef!. Heerlijke broodjes die ter plekke voor ons werden gebakken, verse jus d’orange en divers beleg waar je volop uit kon kiezen. Hierna hebben we onze spullen ingepakt en na afscheid genomen te hebben van de vriendelijke receptionistes zijn we richting het bos gegaan om de rest van de dag nog van het heerlijke zonnetje en de prachtige kleuren in het bos te genieten.

De Boshoek, bedankt voor dit heerlijke weekend!
We komen vast nog eens terug!

Wil jij ook deze gave fanprijs winnen? Volg ons op Facebook, want we verloten elke maand een fanprijs!