Ik ben een verblijde winnaar van de maand november Facebook-actie! Ik heb in november een 2-persoons overnachting met 3-gangen verrassingsdiner en ontbijt gewonnen.

Samen met mijn moeder waren wij erg blij met deze leuke prijs en hebben 21 januari de prijs benut.

Een echte vriendinnen/moeder dochter uitje op de Veluwe

Bij aankomst waren wij erg verrast met het vriendelijke personeel, het was een warm welkom.
Bij aankomst bij het hotel voelde wij ons al erg verwent. Erg mooi, sfeervol en super schone hotelkamer!

Nadat wij alle onze spullen opgeruimd hadden, konden wij lekker genieten en we begonnen met heerlijke thee met een mooi uitzicht naar buiten waar sneeuw lag. Wij hebben heerlijk een wandeling gemaakt op het park op weg naar Proef!, waar wij weer verrast werden met vriendelijk personeel en het verrassingsdiner was erg lekker en veel variatie!

Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen
Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

We werden verrast door het vriendelijke personeel

Wij waren de enige in de kleine ruimte, het was heerlijk rustig en gezellig. In de grote zaal was een grote groep met ouderen feest aan het vieren, hier hadden wij helemaal geen last van en het was goed geregeld.
Na het eten zijn wij gaan zwemmen en dat was zo heerlijk, wij waren weer alleen. Het zwembad was niet erg groot, maar zeker groot genoeg voor ons twee om lekker op en neer te zwemmen. Na het zwemmen zijn wij terug gegaan naar onze heerlijke hotelkamer.

Wij hebben lekker tv gekeken op de heerlijke bedden, maskertjes op met wat lekkers te drinken en wat te knabbelen hebben wij een heerlijke dag afgesloten.
Wij hebben heerlijk geslapen en zijn weer samen een wandeling gaan maken naar Proef! voor een ontbijt, ook deze was lekker!

Ook bij het uitchecken was het personeel super!

Al met al wij hebben het heerlijk gehad en onze dank is groot voor deze leuke tijd!

Vriendelijke groet, Kelly en Yvon