1. Ideaal voor teambuilding activiteiten
  2. Keuze uit meerdere spellen
  3. Te combineren met een buffet of barbeque

Dinerspel in Voorthuizen

Geniet van elkaars gezelschap tijdens een van de dinershows! Heerlijk eten, BBQ'en of buffet gecombineerd met spanning en sensatie met Wie is de Mol?, Helemaal Hollands, Flikken Voorthuizen of Employee of the Year!

Nabij Barneveld kunt u een van de dinerspellen reserveren. Al met een klein gezelschap van 6 tot 8 personen kunt u reserveren. Komt u met een grote groep van bijvoorbeeld 50 mensen? Geen probleem, ook dan zijn er diverse mogelijkheden.

Welke dinerspellen?

Bij Events op de Veluwe kan je kiezen uit verschillende groepsspellen in combinatie met een aansluitende maaltijd. Al onze dinerspellen zijn te reserveren vanaf 8 of meer personen. Houdt ook rekening met de adviesleeftijd van 18 jaar voor onze spellen.

Employee of the Year

Employee of the Year is het ideale dinerspel voor bedrijfsuitjes. Collega’s worden uitgedaagd op hun creativiteit, kennis en tactisch inzicht. De collega die wint mag zichzelf ‘Employee of the Year’ noemen. Aansluitend kan je kiezen voor een barbecue of buffet, maar je kan de dag ook afsluiten met een kookworkshop. Een ideale teambuilding activiteit.

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is natuurlijk het spel, gebaseerd op de populaire tv show. Dit is een leuk dinerspel voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten. In teams strijd je onderling voor de winst, maar let ook op je eigen team! Elk team heeft namelijk een mol in de groep die de opdrachten saboteert. Kies uit onze arrangementen voor een aansluitend buffet, barbecue of diner.

Flikken Voorthuizen

Flikken Voorthuizen is een dinerspel dat een actieve variant is van Cluedo. Er is een mysterieuze moord gepleegd, maar wie heeft dat gedaan? Dat is aan jullie om uit te zoeken. Dit is een spannend dinerspel voor families, vrijgezellen of collega’s.

Helemaal Hollands

Een super gezellige quiz met vragen over Nederland, muziekfragmenten, een kennisquiz en allerlei fun facts over Nederland. Tijdens deze oer-Hollandse quiz word je verschillende keren verrast door een culinaire verrassing.

Boek jouw Dinerspel bij Events op de Veluwe

U kunt nu uw Dinerspel boeken via ons nieuwe platform Events op de Veluwe. Via dit platform kunt u allerlei activiteiten en uitjes boeken en eventueel combineren met een mooi arrangement. Events op de Veluwe is een initiatief van De Boshoek en werken samen als partners om u een zo uitgebreid en aantrekkelijk mogelijk aanbod te geven.

Bekijk de mogelijkheden op Events op de Veluwe!
 
 

Vier jouw vrijgezellenfeest in Voorthuizen!

Ook hiervoor kunt u terecht bij Events op de Veluwe! Combineer diverse activiteiten om een compleet dagje uit als vrijgezellenfeest te organiseren! In diverse stijlen, soorten en maten kunnen wij je helpen om het programma samen te stellen. Van activiteit tot heerlijk eten.
 

Bedrijfsuitjes op de Veluwe!

Het is tijd voor een bedrijfsuitje op de Veluwe! Met Events op de Veluwe stel je jullie bedrijfsuitje op maat eenvoudig samen. De leuke activiteiten op de prachtige Veluwe maken jullie bedrijfsfeest tot een groot succes!