Boshoek en Stal Jacobs

Al vele jaren verzorgt Stal Jacobs leuke en laagdrempelige activiteiten met pony’s en paarden. Zo kan je bij hen terecht voor wandelpony’s, buitenritten, privé-, duo- en groepslessen.

Wandelpony

In de zomerperiode komt Stal Jacobs meerdere keren naar De Boshoek zodat je een rondje op een pony kunt rijden.

Wil je langer op een pony rijden? Op de manege van Stal Jacobs is het ook mogelijk om voor één uur een wandelpony te huren. De kosten hiervan zijn € 22,50. De pony wordt onder begeleiding gepoetst en opgezadeld waarna jullie lekker zelf op pad kunnen! Deze activiteit is ook zeer geschikt voor de jongere ruiters voor kennismaking met paardrijden.

Reserveren van deze activiteit kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Buitenritten

Stal Jacobs organiseert buitenritten voor elk niveau ruiters, van eerste kennismaking tot gevorderde ruiters, alles is mogelijk. De bosritten duren minimaal één uur en kunnen worden naar wens en niveau worden ingevuld.  Er worden bij Stal Jacobs, in overleg, elk weekend bosritten georganiseerd.

Voor ruiters met weinig ervaring bieden wij de mogelijkheid een combinatierit te houden. Hierbij wordt er eerst een half uur in de bak gereden en daarna een uur in het bos. Hiermee kan de ruiter het paard beter leren kennen en de basisbeginselen als sturen en tempobeheersing oefenen onder begeleiding van een instructeur.

Voor meer ervaren ruiters zijn ritten van meerdere uren mogelijk. Kosten:

1 uur: €32,50 per kind (t/m 11 jr), €37,50 per jeugd/volwassenen.
1,5 uur: €37,50 per kind (t/m 11 jr), €32,50 per jeugd/volwassenen.
2 uur: €47,50 per kind (t/m 11 jr), €45,50 per jeugd/volwassenen.

Reserveren van deze activiteit kan via onderstaand inschrijfformulier.

Groepslessen

Tijdens de vakanties worden er meerdere groepslessen georganiseerd voor ruiters van De Boshoek. De lessen duren één uur bestaan uit het verzorgen en opzadelen van de pony’s waarna er gezamenlijk gereden wordt. De groepen worden op leeftijd/niveau ingedeeld (deelname vanaf 6 jaar) en de kosten bedragen € 18,-. De lessen vinden plaats bij Stal Jacobs.

Duo- en privélessen

Voor een duo- (met twee ruiters) en privéles kun je ook bij Stal Jacobs terecht. Het voordeel van een duo- of privéles is dat je exclusieve aandacht krijgt. Een privéles duurt 30 minuten en een duoles 45 minuten, deze zijn namelijk vrij intensief. Een duoles is ontzettend leuk om bijvoorbeeld als moeder-dochter activiteit te doen! Deze lessen vinden plaats bij Stal Jacobs en de kosten zijn als volgt:

Leeftijdscategorie

Privéles

t/m 11 jaar

€ 25,00

11 t/m 18 jaar

€ 27,50

>18 jaar

€ 30,00

Inschrijfformulier

We nemen na inschrijven graag contact op om alles verder goed te regelen.
Op welke dag wenst u deze activiteit?
Dit hebben wij nodig, om in te schatten op welke pony of paard je kunt gaan rijden.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.