• Vakantiepark op de Veluwe
  • Huisje huren of kamperen met Hemelvaart
  • Ideaal voor een familievakantie

Weekend weg met Hemelvaart op de Veluwe

Kom heerlijk uitrusten of zoek juist het avontuur op tijdens een verblijf op een camping met Hemelvaart. Bij Recreatiepark De Boshoek bent u op de juiste plek. Tijdens uw Hemelvaart weekend weg op de Veluwe is het hier voor iedereen heerlijk vertoeven. Zowel op het park als in de omgeving is genoeg vertier om aan uw vakantiewensen te voldoen. Bekijk het aanbod chalets, bungalows, trekkershuttensafaritenten, hotelkamers en kampeerplaatsen. Komt u liever kamperen met Hemelvaart of een huisje huren met Hemelvaart? Beide is mogelijk bij De Boshoek!

Ontdek deze camping tijdens Hemelvaart:

Kamperen met Hemelvaart

Bij De Boshoek kunt u tijdens het weekendje weg met Hemelvaart kamperen met uw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan op de ruim opgezette kampeerplaatsen. U heeft de keuze uit een standaard kampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. De oppervlakte varieert van 80 tot 120 m2. Afhankelijk van uw keuze beschikt u over 8 ampère elektra, tv-aansluiting, watertoevoer en een eigen sanitairunit. Kamperen met Hemelvaart op de Veluwe is nog nooit zo leuk geweest!

Vakantiehuis met Hemelvaart

Gaat uw voorkeur toch uit naar een accommodatie? Kies dan voor een huisje huren met Hemelvaart en geniet van de luxe en comfort. De accommodaties bieden plek aan maximaal 20 personen, dus ook grote groepen zijn welkom. Uw vakantiehuis op de Veluwe is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Van een moderne keuken en sfeervolle woonkamer tot fijne bedden in uw slaapkamer. Dat is genieten tijdens uw Hemelvaart weekend op de Veluwe!

Activiteiten tijdens het Hemelvaart weekend

Tijdens uw weekend weg met Hemelvaart op de Veluwe beleeft u een unieke vakantie met het hele gezin. Vanaf het park zijn er mogelijkheden om te fietsen of te wandelen en op die manier de prachtige Veluwe te ontdekken. Het natuurrijke park en de prachtige omgeving bieden rust en ontspanning, en de parkfaciliteiten, omliggende attracties en bezienswaardigheden zorgen voor plezier voor jong en oud! Neem een duik in het zwembad, leef u uit op de sportvelden of laat uw kinderen uitrazen in de speeltuinen of met het animatieteam. En voor wat lekkers neemt u plaats in onze horeca, van een lekkere snack tot een complete maaltijd. Bent u klaar voor een nieuw avontuur? We zien u graag op onze camping met Hemelvaart!

Boek uw weekendje weg met Hemelvaart
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid