• Vakantiepark op de Veluwe
  • Huisje huren of kamperen met Hemelvaart
  • Ideaal voor een familievakantie

Weekend weg met Hemelvaart op de Veluwe

Kom heerlijk uitrusten of zoek juist het avontuur op tijdens een verblijf op een camping met Hemelvaart. Bij Recreatiepark De Boshoek ben je op de juiste plek. Tijdens je Hemelvaart weekend weg op de Veluwe is het hier voor iedereen heerlijk vertoeven. Zowel op het park als in de omgeving is genoeg vertier om aan je vakantiewensen te voldoen. Bekijk het aanbod chalets, bungalows, trekkershuttensafaritenten, hotelkamers en kampeerplaatsen. Kom je liever kamperen met Hemelvaart of een huisje huren met Hemelvaart? Beide is mogelijk bij De Boshoek!

Ontdek deze camping tijdens Hemelvaart:

Kamperen met Hemelvaart

Bij De Boshoek kun je tijdens het weekendje weg met Hemelvaart kamperen met je eigen tent, vouwwagen, camper of caravan op de ruim opgezette kampeerplaatsen. Je hebt de keuze uit een standaard kampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. De oppervlakte varieert van 80 tot 120 m2. Afhankelijk van je keuze beschik je over 8 ampère elektra, tv-aansluiting, watertoevoer en een eigen sanitairunit. Kamperen met Hemelvaart op de Veluwe is nog nooit zo leuk geweest!

Vakantiehuis met Hemelvaart

Gaat je voorkeur toch uit naar een accommodatie? Kies dan voor een huisje huren met Hemelvaart en geniet van de luxe en comfort. De accommodaties bieden plek aan maximaal 20 personen, dus ook grote groepen zijn welkom. Je vakantiehuis op de Veluwe is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken die je je maar kunt wensen. Van een moderne keuken en sfeervolle woonkamer tot fijne bedden in je slaapkamer. Dat is genieten tijdens je Hemelvaart weekend op de Veluwe!

Activiteiten tijdens het Hemelvaart weekend

Tijdens je weekend weg met Hemelvaart op de Veluwe beleef je een unieke vakantie met het hele gezin. Vanaf het park zijn er mogelijkheden om te fietsen of te wandelen en op die manier de prachtige Veluwe te ontdekken. Het natuurrijke park en de prachtige omgeving bieden rust en ontspanning, en de parkfaciliteiten, omliggende attracties en bezienswaardigheden zorgen voor plezier voor jong en oud! Neem een duik in het zwembad, leef je uit op de sportvelden of laat je kinderen uitrazen in de speeltuinen of met het animatieteam. En voor wat lekkers neem je plaats in onze horeca, van een lekkere snack tot een complete maaltijd. Ben je klaar voor een nieuw avontuur? We zien je graag op onze camping met Hemelvaart!