Recreatiepark De Boshoek
Vacature Shiftleader Horeca

Vacature Shiftleader Horeca

Wordt jij onze nieuwe Shiftleader in de Horeca?

 

Voor onze restaurant zijn wij op zoek naar Shiftleaders! Heb jij ervaring in de Horeca, kan jij een team aansturen maar bovenal; is het jouw passie om het de gasten naar de zin te maken en met een goedgevulde buik en leuke ervaring te laten vertrekken? Dan zoeken wij jou!

 

Wat bieden wij jou?

· Een gezellige baan in ons Horecateam op het mooiste en leukste vakantiepark op de Veluwe!

· Een leidinggevende functie, waarbij jij het team aanstuurt,

· Heel veel afwisseling, geen dag is hetzelfde!

· Een fijne informele werkomgeving, waar wordt gewerkt met korte lijnen en een open cultuur,

· Een salaris tussen €2.300,- en €2.500,- bruto per maand,

· Minstens zo leuk: je kan lid worden van de Personeels Vereniging én we hebben regelmatig leuke uitjes en borrels met al het personeel.

 

Wat ga je doen?

Jij wordt onze nieuwste aanwinst in ons restaurant op Recreatiepark De Boshoek. We werken met verschillende shifts, waarin jij flexibel verantwoordelijk bent voor het aansturen van het team. De ene dag open je het restaurant en draai je het ontbijt voor onze gasten, de volgende dag ben jij verantwoordelijk voor het diner en sluit je samen met je collega’s ’s avonds af. Je werkt actief mee met je collega’s en zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

 

Wie zijn wij?

Werken in vakantiesfeer, dat is werken bij Recreatiepark De Boshoek en Vakantiepark Sallandshoeve! Recreatiepark De Boshoek is een 5-sterren recreatiepark gelegen in Voorthuizen op de prachtige Veluwe. Vakantiepark Sallandshoeve ligt op de Sallandse Heuvelrug in een schitterende bosrijke omgeving. Op onze parken verwelkomen wij onze gasten voor zowel een leuke dag uit (van kinderfeestje tot bedrijfsuitje en van vrijgezellenfeest tot familiedag) als voor een heerlijke overnachting of vakantie op de camping of in één van onze prachtige luxe accommodaties. Wij streven er naar om de verwachtingen van de vakantiegast te overtreffen voor een onvergetelijke vakantie. Voor onze daggasten hebben wij hetzelfde streven; hen een onvergetelijke dag bezorgen! En dat doen wij samen.

 

In de toekomst zullen wij blijven ontwikkelen en innoveren op diverse gebieden. Zo kijken wij kritisch naar processen die verbeterd en geautomatiseerd kunnen worden, wat zowel de gasten als de werknemers ten goede zal komen. Daarnaast zijn er ambities tot uitbreiding door middel van het aanbieden van een vakantiewoning op de ABC-eilanden en staat de aanschaf van één of meerdere vakantieparken binnen Nederland hoog op ons wensenlijstje. Kortom: genoeg wensen, ideeën en ambities liggen in het verschiet!

 

En wie ben jij?

· Jij bent enthousiast; je hebt zin om bij ons aan de slag te gaan!

· Je hebt ervaring in de Horeca, weet van aanpakken en kan een team aansturen,

· Je bent flexibel; werken in het weekend en in de vakanties is voor jou geen enkel probleem,

· Je voelt je thuis in een kleine, hechte groep; samenwerken is belangrijk in dit team!

 

Wij zoeken jou als jij het leuk vindt om:

· Onderdeel te worden van een hecht team, waar jij als leidinggevende je draai kan vinden,

· Er samen met je collega’s voor te zorgen dat de gasten aan niets ontbreekt en hen met een goed gevoel te laten vertrekken,

Word jij onze nieuwe collega? Dan hoor ik graag van je! Stuur je CV en motivatie naar P&O@deboshoek.nl en ik bel je zo snel mogelijk om kennis met je te maken.

Snel Solliciteren!

Beschrijf hier op welke functie je wil solliciteren
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.