Recreatiepark De Boshoek
WANNEER GA JIJ OP AVONTUUR?

Kampeerplaats met privé sanitair

Beschikbaarheid en prijs

Voorzieningen

 1. Privé sanitair

   Omschrijving

   Ruime kampeerplaats met 8 ampère elektra en privé sanitair.

   Kamperen op de Veluwe met een luxe tintje? Bij deze kampeerplaats beschikt u over een privé sanitair unit. Zo hoeft u het sanitair niet te delen met andere campinggasten. Bovendien is de sanitairunit altijd beschikbaar en heeft u op ieder moment uw toiletartikelen bij de hand. De unit beschikt over een toilet, douche en wastafel. Uw kampeerplaats beschikt verder over 8 ampère elektra, een tv-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod HD-zenders en een watertappunt. Tevens kunt u - tegen betaling - gebruik maken van WiFi.

   Uw kampeerplaats met privé sanitair heeft een oppervlakte van 100 tot 120 m² en bevindt zich midden in de prachtige natuur. Wat uw kampeervakantie nog luxer maakt, zijn de vaatwassers in het hoogwaardige sanitairgebouw. De kampeerplaatsen liggen bovendien vlak bij leuke speeltuintjes en sportvelden: wel zo fijn als uw kinderen ook meekomen.

   De camping van De Boshoek is geopend van maart t/m oktober.

   Recreatiepark De Boshoek

   Tijdens jouw verblijf bij 5-sterren vakantiepark De Boshoek zal het aan niets ontbreken. Ervaar de gemoedelijke sfeer op het park en geniet van de prachtige natuur op de Veluwe. Met hoogwaardige faciliteiten biedt De Boshoek vermaak voor jong én oud. Neem een duik in het binnen- en buitenzwembad of schuif gezellig aan op het terras van Eetcafé Western Plaza.

   43 recensies


   1. 8,3

    Geen recensie achtergelaten

    Mei 2023 - marga p.

   2. 8,4

    Omgeving, nette vriendelijke service, mooie plekken met privé sanitair. Gemakkelijk inchecken. Park blijft zich vernieuwen en verbeteren

    Oktober 2022 - Wilfried H.

   3. 9,3

    Zu der Zeit im Oktober, schön ruhig

    Oktober 2022 - Matthias H.

   4. 8,9

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2022 - Nadine V.

   5. 9,1

    Geen recensie achtergelaten

    September 2022 - Jan Klaus B.

   6. 8,8

    Kom al 9 jaar zoiets altijd fijn vindt alleen wel dat jullie duur zijn geworden

    September 2022 - Pouw D.

   7. 9,1

    Mooie grote velden om te kamperen en heerlijke rust

    September 2022 - Henk O.

   8. 8,4

    Heerlijke douche van het privé sanitair.

    September 2022 - Anny G.

   9. 8,9

    Wij hebben voor het eerst eigen sanitair bij onze tent geboekt en dat zag er heel erg nieuw uit en perfect schoongemaakt.

    Augustus 2022 - Yvonne A.

   10. 8,9

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2022 - M.M.H. J.

   11. 8,8

    Aan veel extra’s wordt gedacht, een duidelijke app, medewerkers denken goed mee.

    Augustus 2022 - Jantien v.

   12. 9,8

    Wij hebben met onze kleinkinderen fantastische dagen gehad. Ze hebben gezwommen, gespeeld en naar de kidsclub geweest om te knutselen. Willie en Keessie, wat hebben ze genoten. Een kleindochter van 4 jr ging thuis niet eerder slapen dan dat ze nog een filmpje op YouTube had gezien van Willie en Keessie. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De 10 voor de horeca is voor hun, niet voor de snackplaats!!!! Het personeel kon het daar niet aan. Ook al sta je er alleen. Ongastvrij was die vrouw. Zij krijgen een 2.

    Augustus 2022 - Jaap Z.

   13. 8,4

    Wij verblijven al een jaar of tien tijdens de zomervakantie op Schapenveld. Het bevalt ons prima ook met het oog op de kleinkinderen. De laatste 4 jaar zijn de voorzieningen erg verbeterd. Denk o.a. aan de lokatie van de kidsklub/voetbalveld wat voorheen de manege was. De nieuwe inrichting aan het restaurant/terras e.o. is zeer netjes geworden. Verder is de autorace m.i. ook wel een succes (mijn kleinzoons vonden het prachtig om te doen). De FIFA wedstrijd in de kidsclub was ook een succes (voor mijn kleinzoons). Deze zomer is het weer natuurlijk ook fantastisch. Ik heb het in de afgelopen tien jaar nog niet zo mooi meegemaakt. Wij hebben al voor de zomer van 2023 geboekt voor een maand. Tot volgend jaar.

    Augustus 2022 - C. S.

   14. 9,5

    Alles is goed voor elkaar! Mooie camping, vele faciliteiten. Ruime plekken met privacy door beukenhaag. Wel wat weinig bomen, daardoor kan het heel warm worden..

    Juli 2022 - Ingrid D.

   15. 8,4

    Mooie plaats voor onze grote tent. Mooi en netjes privé sanitair.

    Juli 2022 - Jaap F.

    
   • Kampeerplaats met privé sanitair
   • Kindvriendelijke camping
   • Comfort kampeerplaatsen