Spelen, sport & spel

Op Recreatiepark De Boshoek zijn spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud. Diverse speeltuinen verspreid over het park en interactieve speelelementen zorgen ervoor dat kinderen in alle leeftijdscategorieën zich geen moment hoeven te vervelen!

Sportveld

Kom lekker basketballen, voetballen of tennissen en oefen jouw skills! Houd je wel van trucjes? Ga los in de pannakooi of tegen de interactieve voetbalmuur!

Interactief spelen

Interactief spelen kan op de voetbalmuur “sutu” of met het geluidsspel “Sona”. “Sutu” maakt zelfs alleen voetballen leuk, dankzij diverse licht- en geluidseffecten. “Sona” biedt een gave speelvloer waar veel kinderen tegelijk op kunnen spelen. Er zijn steeds nieuwe spellen beschikbaar, waardoor “Sona” nooit verveelt.

Grote en kleine speeltuinen

Een recreatiepark kan natuurlijk niet zonder mooie speeltuinen. Ook De Boshoek heeft er veel, zoals “De Klauterhoeve”, een waar speelparadijs op het kampeerpark. De toren van 7,5 meter hoog, waarvan de kinderen naar beneden kunnen glijden, is een avontuur op zich. Diverse lager gelegen glijbanen en klautergelegenheden zorgen voor speelplezier voor de allerkleinsten.

De andere speeltuinen verspreid over het park en interactieve speelelementen zorgen ervoor dat kinderen in alle leeftijdscategorieën zich geen moment hoeven te vervelen! 

Nieuw in april 2020: uitgebreide kidsclub met nog meer speelplezier buiten en binnen!

Badminton, volleybal en tafeltennistafel 

Natuurlijk is ook volop spelplezier voor de hele familie. Ga fanatiek badmintonnen, laat zien wat u kunt op het Volleybalveld of speel uw tegenstander eruit op de Tafeltennistafel of Tennisbaan. Voor accessoires, zoals rackets, kunt u terecht bij de receptie. U betaalt een kleine vergoeding, per racket of batje. De betaalde borg krijgt u na het inleveren van het materiaal weer retour. 

Binnen spelen

Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor de kinderen om lekker binnen te spelen. Bij ons in Hotel De Boshoek kunnen de kinderen zich goed uitleven in het speeltoestel. Maar ook in de omgeving zijn er een aantal locaties waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren.