Heerlijke wildmenu's
    Ultieme rust op de Veluwe
    Eropuit tips bij de Hoge Veluwe

Ontdek de Veluwe tijdens de Wild Weken! 🍂

Als er iets is waar we in Nederland trots op mogen zijn, dan is het wel het prachtige natuurgebied de Veluwe. Het is een plek waar de natuur nog echt wild is, waar je de seizoenen volop kunt ervaren en waar je de drukte van het dagelijks leven even helemaal kunt vergeten. En als er iets is wat de Veluwe nog mooier maakt, dan zijn het wel de Wild Weken bij Recreatiepark De Boshoek.

Culinair genieten!

De Wild Weken op de Veluwe zijn een waar culinair festijn. Het is een periode waarin de lokale chefs hun creativiteit de vrije loop laten en de meest verrukkelijke gerechten op tafel zetten. Alles draait hierbij om wild, en dan hebben we het niet alleen over het vlees. Ook de groenten en kruiden die in deze periode in het wild groeien, krijgen een prominente plek op het menu.

Voor een vaste prijs van €39,50 krijg je een drie-gangenmenu voorgeschoteld dat je smaakpapillen zal doen tintelen van genot. Van rijke, hartige soepen tot malse stukken vlees en heerlijke desserts; elk gerecht is een feestje op zich.

Ervaar de Veluwe op zn mooist!

Maar de Wild Weken op de Veluwe zijn meer dan alleen een culinair festijn. Het is ook een periode waarin je de Veluwe op zijn mooist kunt ervaren. De bossen staan in volle bloei, de dieren zijn actiever dan ooit en de lucht is gevuld met de heerlijke geur van versgevallen bladeren. Het is een ervaring die je niet wilt missen.

Wildmenu
Wildmenu
Wildmenu

Boek nu jouw verblijf 🍁 

Reserveer nu

Of je nu een doorgewinterde fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om de Veluwe te ervaren, de Wild Weken zijn een ervaring die je niet wilt missen. Dus waar wacht je nog op? Reserveer je tafel vandaag nog en kom genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft.

De Wild Weken op de Veluwe: een culinaire ervaring die je niet mag missen. Kom en ervaar het zelf!

 
 

Ontdek de evenementen in de omgeving tijdens de wild weken: