Vier vakantie op De Boshoek

Geniet van elkaars gezelschap tijdens een welverdiende vakantie op Recreatiepark De Boshoek! Luxe, comfort en gezelligheid! Met gezin, familie of vrienden op vakantie.

Zo kan uw Veluwe vakantie eruit komen te zien!

Trakteer uzelf op een unieke vakantie

Iedereen viert een vakantie op een unieke manier. De een zoekt de rust in ontspanning en de ander gaat voor de uitdaging van avontuur! Ga een weekendje weg met z'n tweetjes, plan een jaarlijks uitje met vrienden of geniet tijdens een familievakantie met gezin of complete familie!

Verblijf in een van de Bungalows of Chalets voor 4 t/m 8 personen. Ga met de hele familie op vakantie in een Groepsaccommodatie. Geniet van een kampeervakantie. Of zoek het avontuur in een van de Glamping-mogelijkheden!

Weekendje weg op de Veluwe

Ga een heerlijk weekendje weg midden op de Veluwe op Recreatiepark De Boshoek. Ontdek de Hotelkamers: comfortabel en gezellig! Met hun centrale ligging op het park dicht bij de zwembaden, het restaurant en bowling! De Hotelkamers zijn eigenlijk kleine vakantiehuisjes, welke ruimte bieden voor 2 personen, met kitchenette en zitje.

Met gezin of familie op vakantie

Ontdek de gezellige en comfortabele Bungalows voor 4 t/m 8 personen. Verblijf in een van de stijlvolle Chalets voor 4 t/m 8 personen. Voor net dat beetje extra kunt u een chalet met privé sauna of jacuzzi reserveren!

Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.
Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.

Op kampeervakantie op de Veluwe

Kom met uw eigen kampeermiddel genieten op ons Kampeerpark! Het luxe sanitairgebouw (met kindersanitair en vaatwassers) is een ware eyecatcher! Kies voor privé sanitair bij uw kampeerplek voor extra luxe!

Avontuurlijk op Glamping-avontuur

Kies voor een van de Safaritenten of Trekkershutten op het Kampeerpark! Zo kunt u genieten van de gezelligheid van een kampeervakantie, maar dan met extra luxe! Elke Safaritent heeft privé sanitair of eigen badkamer in de tent! 

Ga op vakantie met grote familie of vrienden

Plan alvast uw jaarlijkse uitje met vrienden of familie! Er zijn groepsbungalows van 10 t/m 16 personen. Verblijf in de grote Groepsvilla voor 24 personen of in de Groepsboerderij voor 20 personen. Genoeg ruimte in en om de villa voor gezelligheid en privacy! Combineer een groepsvakantie met extra luxe in de 18-persoons Wellnessvilla met privé zwembad, jacuzzi en sauna! 

8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.