1. Ideaal vakantiepark voor tieners op de Veluwe
  2. 12+ activiteitenprogramma met de teenage toppers
  3. Binnen- en buitenzwembad

Vakantie met tieners in Nederland

Een perfecte bestemming vinden voor een vakantie met tieners kan best een lastige opgave zijn. Er moet natuurlijk wel iets te beleven zijn op het vakantiepark of de camping, maar vaak zijn de animatieprogramma’s vooral gericht op jonge kinderen. Uw tieners maakt u natuurlijk niet meer blij met knutselen en spelletjes spelen. Bij De Boshoek, ons 5-sterren vakantiepark op de Veluwe, bieden we naast het reguliere animatieprogramma een speciaal programma voor kinderen vanaf 12 jaar, begeleid door onze teenage toppers! Op onze tienercamping kunnen uw tieners een eigen activiteitenprogramma samenstellen. Uw tieners kunnen dus zelf invulling geven aan wat ze gaan doen; hoe cool is dat?! Elkaar uitdagen tijdens een FIFA toernooi, quad rijden, chillen bij het jeugdhonk of uitgaan in de minidisco; alles is mogelijk op onze camping voor tieners! 

Bekijk direct het aanbod
 

Tienercamping op de Veluwe

Onze camping voor tieners in Nederland, om precies te zijn in Voorthuizen, biedt leuke accommodaties voor het hele gezin. Bungalows, chalets, safaritenten, luxe trekkershutten, hotelkamers en zelfs groepsaccommodaties; op ons vakantiepark voor tieners vindt u het allemaal. Wilt u liever kamperen? Geen probleem, want op onze ruime kampeerplaatsen (eventueel met privé sanitair) geniet u van een onvergetelijke kampeervakantie met tieners! 

Beoordeling op Zoover | 10.0 door Jetske
"De Boshoek is een heerlijke plek om te zijn! We staan hier al vier jaar met ons gezin met vier kids. Er is voor ieder wat wils en de kids vervelen zich nooit. Hoop hier nog vele jaren met plezier te komen."

 

Faciliteiten voor tieners:

  • Activiteiten met onze teenage toppers
  • Jeugdhonk met gratis WiFi
  • Mini-bioscoop en minidisco
  • Airhockey en poolbiljart
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Diverse sportvelden
 

De Boshoek: plezier voor jong én oud

De Boshoek is één van de tienercampings in Nederland waar zowel uw tieners, maar ook u als ouder, plezier beleeft! Terwijl uw kinderen samen met onze teenage toppers hun activiteitenprogramma samenstellen, geniet u heerlijk van het zonnetje op de ligweide van ons buitenzwembad. U hoeft niet continu om te kijken naar uw kinderen, want zij vermaken zich opperbest bij het jeugdhonk, waar zij kunnen gamen of chillen met hun leeftijdsgenoten. Speciaal voor de tieners beschikt het honk over gratis wifi, zodat zij hun vriendjes en vriendinnetjes thuis op de hoogte kunnen houden van hun vakantie op de Veluwe. Over de Veluwe gesproken; dit prachtige natuurgebied is zeker een bezoekje waard. Vanaf onze camping voor tieners zijn Julianatoren (22 km), de Apenheul (23 km) en het Dolfinarium (27 km) binnen korte tijd te bereiken.

Voor een vakantie met tieners is De Boshoek uw ideale uitvalsbasis. Niet alleen op het park valt genoeg te beleven, ook de omgeving biedt tal van leuke uitstapjes voor het hele gezin. Wanneer mogen we u verwelkomen op ons vakantiepark voor tieners?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Faciliteiten

Ontdek alle faciliteiten van Recreatiepark De Boshoek en beleef een onvergetelijke vakantie voor jong én oud!

Omgeving

Een bezoekje aan de Veluwe mag zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie; het mooiste natuurgebied van Nederland.