Ferienpark De Boshoek
Team Technische Dienst De Boshoek

Vacature Technische Dienst medewerker

Wordt jij onze nieuwe collega in de Technische Dienst en/of Groenvoorziening🛠️🍀 ?

 

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar een pro-actieve Medewerker Technische Dienst / Groenvoorziening. Ben jij allround inzetbaar op ons park en zorg jij er, samen met je collega’s, voor dat het park er prachtig uitziet en storingen snel verholpen worden?  Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?
•    Een gezellige baan in de Technische Dienst op het mooiste en leukste vakantiepark op de Veluwe!
•    Heel veel afwisseling, geen dag is hetzelfde!
•    Een fijne informele werkomgeving, waar wordt gewerkt met korte lijnen en een open cultuur,
•    Een passend salaris tussen €2.200,- en €2.500,- bruto per maand,
•    Minstens zo leuk: je kan lid worden van de Personeels Vereniging én we hebben regelmatig leuke uitjes en borrels met al het personeel.

Wat ga je doen?
Jij wordt onze nieuwste aanwinst binnen de Technische Dienst op Recreatiepark De Boshoek. Je vervangt een lampje in een accommodatie, speurt een kabelbreuk op, helpt de collega’s in de groenvoorziening met het onderhoud van het park en lost een probleem in een sanitaire unit op; alles komt aan bod en geen dag is hetzelfde!

Wie zijn wij?
Werken in vakantiesfeer, dat is werken bij Recreatiepark De Boshoek en Vakantiepark Sallandshoeve! Recreatiepark De Boshoek is een 5-sterren recreatiepark gelegen in Voorthuizen op de prachtige Veluwe. Vakantiepark Sallandshoeve ligt op de Sallandse Heuvelrug in een schitterende bosrijke omgeving. Op onze parken verwelkomen wij onze gasten voor zowel een leuke dag uit (van kinderfeestje tot bedrijfsuitje en van vrijgezellenfeest tot familiedag) als voor een heerlijke overnachting of vakantie op de camping of in één van onze prachtige luxe accommodaties. Wij streven er naar om de verwachtingen van de vakantiegast te overtreffen voor een onvergetelijke vakantie. Voor onze daggasten hebben wij hetzelfde streven; hen een onvergetelijke dag bezorgen! En dat doen wij samen.

In de toekomst zullen wij blijven ontwikkelen en innoveren op diverse gebieden. Zo kijken wij kritisch naar processen die verbeterd en geautomatiseerd kunnen worden, wat zowel de gasten als de werknemers ten goede zal komen. Daarnaast zijn er ambities tot uitbreiding door middel van het aanbieden van een vakantiewoning op de ABC-eilanden en staat de aanschaf van één of meerdere vakantieparken binnen Nederland hoog op ons wensenlijstje. Kortom: genoeg wensen, ideeën en ambities liggen in het verschiet!

En wie ben jij?
•    Jij bent enthousiast; je hebt zin om bij ons aan de slag te gaan!
•    Je bent een vroege vogel; we starten om 7.30 uur,
•    Je bent flexibel; werken in het weekend en in de zomer tot wat later is voor jou geen enkel probleem,
•    Je voelt je thuis in een kleine, hechte groep; samenwerken is belangrijk in dit team!
•    Je kan makkelijk schakelen, soms ben je ergens bezig, maar heeft iets anders ineens spoed. Daar draai jij je hand niet voor om!
•    Jij beheerst de Nederlandse taal; je staat de gasten netjes te woord wanneer ze je iets vragen. 


Wij zoeken jou als jij het leuk vindt om:
•    Heel veel afwisselende taken uit te voeren,
•    Er samen met je collega’s voor te zorgen dat de gasten blij zijn met de accommodatie en voorzieningen en onder de indruk zijn van het onderhoud van het park,
•    Je handen uit de mouwen te steken; jij vindt het niet erg om nat of vies te worden,
•    Onderdeel te worden van een klein maar gezellig en hardwerkend team.

Wordt jij onze nieuwe Technische topper? Dan hoor ik graag van je! Stuur je CV en motivatie naar P&O@deboshoek.nl en ik bel je zo snel mogelijk om kennis met je te maken. 

Solliciteer snel hieronder! ⬇️

Beschrijf hier op welke functie je wil solliciteren
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.