• Flexibele werkuren
  • Personeelskorting in restaurants en op verblijven
  • Fietsplan

Gezocht: hr adviseur

functieomschrijving

Ga als hr adviseur voor een doorgroeifunctie en bouw mee aan twee bloeiende vakantieparken: De Boshoek in Voorthuizen en Sallandshoeve in Nieuw-Heeten. Wie weet waar jij staat over een aantal jaar. Als drijvende kracht heb je zowel een operationele als adviserende rol in het verder professionaliseren van de P&O afdeling en bijkomende hr-werkzaamheden. Jij schuilt achter het succesvolle teamwork van onze medewerkers, die met trots en plezier werken om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Naast een uitstekend salaris, biedt deze vaste baan talloze ontwikkelingsmogelijkheden én veel vrijheid.

BEKIJK DE VACATURE OP INDEED

dit ga je doen

Als HR adviseur bij Recreatiepark De Boshoek en Sallandshoeve vervul je een veelzijdige rol. Je bent het aanspreekpunt voor 70 medewerkers en richt je je op hr-vraagstukken in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan lopende projecten en het begeleiden van medewerkers bij in-, door-, en uitstroom. Jij ondersteunt en adviseert de directie en het management bij de uitvoering van het hr-beleid en zorgt dat de dagelijkse hr-cyclus vlekkeloos verloopt. Verder vallen de volgende punten onder jouw werkzaamheden:

  • Je adviseert proactief het managementteam over P&O gerelateerde vraagstukken en ontwikkelingen
  • Je verzorgt de werving & selectie
  • Je begeleidt de onboarding van nieuwe medewerkers
  • Je pakt het (langdurig) verzuim op en begeleidt deze
  • je verwerkt de personeelsmutaties voor de loonadministratie
  • Je houdt de personeelsdossiers up-to-date

Wij vragen:

· afgeronde HBO-opleiding

· Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol of dit is een logische stap in jouw carrière

· Hands-on adviseur en meewerkend met de dagelijkse operationele hr-werkzaamheden

· Dracht bij en bouwt aan een stabiele en soepel draaiende organisatie

· Minimaal 4 dagen beschikbaar

Wij bieden:

· Uitstekend bruto maandsalaris (afhankelijk van kennis en werkervaring)

· Onderdeel van een ondernemend familiebedrijf, waar teamwork de sleutel tot succes is

· Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en er wordt oprecht gekeken naar jouw ambities

. Vaste baan voor minimaal 32 uur per week, waar thuiswerken zeker bespreekbaar is

. 10% korting op restaurants en 30% korting op verblijven

 

BEKIJK DE VACATURE OP INDEED
 

over de recreatieparken

De Boshoek in Voorthuizen en Sallandshoeve in Nieuw-Heeten zijn veelzijdige 5-sterren vakantieparken met een ruim aanbod aan vakantiehuizen, glampingaccommodaties, kampeerplaatsen, hotelkamers en groepsaccommodaties. Ofwel, verblijfsrecreaties in de breedste zin van het woord. Wij streven ernaar dat alle gasten van jong tot oud, een onvergetelijke vakantie beleven. De combinatie van persoonlijke aandacht en de uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat de zorgen echt even aan de kant gezet kunnen worden. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er aandacht besteed wordt aan jou. Van de leukste personeelsfeesten tot een gezellige borrel na werk. Sluit jij aan bij het gezelligste team van de Veluwe?

Jouw Kracht

Als een oplossingsgerichte en leergierige hr adviseur bij Recreatiepark De Boshoek en Sallandshoeve, voel jij je thuis in een levendige omgeving. Graag draag je bij aan het draaiende houden van de organisatie. Je bent een aanpakker die niet bang is om operationeel werk te verrichten en jouw positieve houding heeft sterk invloed op anderen. Je streeft ernaar om de organisatie te optimaliseren en bent altijd bereid om te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Met jouw daadkrachtige aanpak ben je in staat om de emoties op de werkvloer te managen en de P&O-afdeling te professionaliseren, waardoor verdere groei wordt gestimuleerd. 

jouw keuze

Als hr adviseur bij Recreatiepark De Boshoek en Sallandshoeve heb je een dienstverband van 32-38 uur per week met de mogelijkheid om thuis te werken. Bovendien kun je profiteren van korting op arrangementen en overnachtingen op het park.