Uw trouwdag verdient het om gevierd te worden! Helemaal op maat en compleet naar uw wens kunt u uw diner, feest en zelfs huwelijksnacht op Recreatiepark De Boshoek beleven!

Trouwen, feest en huwelijksnacht

Dit is de dag van uw leven! Helemaal in het teken van uw bruiloft, de liefde voor elkaar en natuurlijk gezelligheid.

Wij gaan graag met u ingesprek om uw wensen om te toveren naar een compleet arrangement. Met onze professionaliteit, kennis en passie helpen wij u graag om de dag van uw leven nog onvergetelijker te laten zijn!

Feestdiner

Het diner met uw gasten kan geheel naar uw wensen aangepast worden.

Heeft u al eens gedacht aan een heerlijk buffet of 3-gangen diner?

Aan de rechterkant ziet u twee voorbeelden. Uiteraard kan de invulling van het menu of buffet helemaal op uw wensen afgestemd worden. 

Ook met bijzondere wensen, diëten en allergiën houden wij rekening.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Dit bespreken wij graag vrijblijvend met u.

Wild West Buffet Gold

Uitgebreid en veelzijdig! Op dit buffet staat voor ieder wat wils. Natuurlijk met een Wild West tintje. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Verrassingsmenu Gold

Voor iedere smaak een gerecht. Ons 5-gangen menu Gold is veelzijdig en vooral betaalbaar. Vanaf maar € 32,50 per volwassene.

Zaalhuur passend bij uw feest

Voor uw trouwfeest is er een passend arrangement. Wij passen dit geheel op uw wensen aan.

Wij gaan graag met u in gesprek hoe wij uw feest zo onvergetelijk mogelijk kunnen maken! Heeft u voorkeur voor een bandje? Of liever een DJ? Welke hapjes wilt u geserveerd hebben? En heeft u al nagedacht over de aankleding? 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen uit te spreken. Mail of bel 0342-471297 voor een afspraak.

 

Zaalhuur

Huur een Zaal voor uw Verjaardag, Jubileum of Feest en gezelligheid is gegarandeerd! Vanaf 20 personen en vanaf € 10,- p.p.
 
Trouwen op Recreatiepark De Boshoek, de Veluwe, compleet arrangement
 
Trouwen op Recreatiepark De Boshoek, de Veluwe, compleet arrangement
 
Trouwen op Recreatiepark De Boshoek, de Veluwe, compleet arrangement

Overnachten op De Boshoek

Hoe fijn is het als u naar een goed geslaagd trouwfeest, gewoon kan blijven slapen! Recreatiepark biedt een scala aan accommodaties aan, passend bij uw gezelschap. 

Huwelijksnacht op de Veluwe

Onze hotelkamers zijn uitermate geschikt voor uw huwelijksnacht! Een gezellig huisje is omgetoverd tot een ware huwelijkssuite. Glaasje bubbels op de kamer, lekkere chocolaatjes, comfortabel bed en 's ochtends een heerlijk ontbijt.

Laat uw huwelijksgasten ook overnachten

Ook uw gasten kunnen wij onderdak bieden in een hotelkamer. Heeft u voorkeur voor een bungalow, huisje voor meerdere personen of een villa, zodat al uw gasten in één huis overnachten? Ook dat is mogelijk! 

Bekijk hier onze accommodaties.