Trouwen op De Boshoek

Uw bruiloft verdient een persoonlijke benadering met professionaliteit. Op Recreatiepark De Boshoek kunt u genieten van diverse mogelijkheden aan dineren, feesten en overnachten. Alles op maat en naar uw wens.

Trouwen op de Veluwe, wie wil dat nu niet? Uw trouwdag verdient het om gevierd te worden! Helemaal op maat en compleet naar uw wens kunt u uw diner, feest en zelfs huwelijksnacht op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen beleven!

Trouwen, feest en huwelijksnacht op de Veluwe

Dit is de dag van uw leven! Helemaal in het teken van uw bruiloft, de liefde voor elkaar en natuurlijk gezelligheid.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen om te toveren naar een compleet bruiloftsarrangement op de Veluwe bij de Boshoek. Met onze professionaliteit, kennis en passie helpen wij u graag om de dag van uw leven nog onvergetelijker te laten zijn!

Neem contact op
 

Zaalhuur passend bij uw feest

Wanneer u uw bruiloft op de Boshoek wilt vieren, maken wij speciaal voor u een passend zaalhuur arragenment, geheel afgestemd op uw wensen en voorkeur. 

Wij gaan graag met u in gesprek hoe wij uw trouwfeest op de Veluwe zo onvergetelijk mogelijk kunnen maken! Heeft u voorkeur voor een bandje? Of liever een DJ? Welke hapjes wilt u geserveerd hebben? En heeft u al nagedacht over de aankleding? 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen uit te spreken. Mail of bel 0342-471297 voor een afspraak.

Feestdiner

Het diner met uw gasten kan geheel naar uw wensen aangepast worden.

Heeft u al eens gedacht aan een heerlijk buffet of 3-gangen diner?

Aan de rechterkant ziet u twee voorbeelden. Uiteraard kan de invulling van het menu of buffet helemaal op uw wensen afgestemd worden. 

Ook met bijzondere wensen, diëten en allergiën houden wij rekening.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Dit bespreken wij graag vrijblijvend met u.

Huwelijksnacht op de Veluwe bij De Boshoek

Hoe fijn is het als u naar een goed geslaagd trouwfeest, gewoon kan blijven slapen! Recreatiepark de Boshoek biedt een scala aan accommodaties aan, passend bij uw gezelschap. 

Onze hotelkamers zijn uitermate geschikt voor uw huwelijksnacht op de Veluwe! Een gezellig huisje is omgetoverd tot een ware huwelijkssuite. Glaasje bubbels op de kamer, lekkere chocolaatjes, een comfortabel bed en 's ochtends een heerlijk ontbijt.

Laat uw huwelijksgasten ook overnachten

Ook uw gasten kunnen wij onderdak bieden in een hotelkamer. Heeft u voorkeur voor een bungalow, huisje voor meerdere personen of een villa, zodat al uw gasten in één huis overnachten? Ook dat is mogelijk! 

Bekijk hier onze accommodaties. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel ons op 0342-471297 of mail ons om uw wensen uit te spreken, zodat uw bruiloft een dag om nooit te vergeten wordt!