Trouwen op De Boshoek

Jouw bruiloft verdient een persoonlijke benadering met professionaliteit. Op Recreatiepark De Boshoek kun je genieten van diverse mogelijkheden aan dineren, feesten en overnachten. Alles op maat en naar jouw wens.

Trouwen op de Veluwe, wie wil dat nu niet? Jouw trouwdag verdient het om gevierd te worden! Helemaal op maat en compleet naar jouw wens kan je jouw diner, feest en zelfs huwelijksnacht op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen beleven!

Trouwen, feest en huwelijksnacht op de Veluwe

Dit is de dag van jouw leven! Helemaal in het teken van jouw bruiloft, de liefde voor elkaar en natuurlijk gezelligheid.

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen om te toveren naar een compleet bruiloftsarrangement op de Veluwe bij de Boshoek. Met onze professionaliteit, kennis en passie helpen wij je graag om de dag van jouw leven nog onvergetelijker te laten zijn!

 

Zaalhuur passend bij jouw feest

Wanneer je jouw bruiloft op de Boshoek wilt vieren, maken wij speciaal voor jou een passend zaalhuur arragenment, geheel afgestemd op jouw wensen en voorkeur. 

Wij gaan graag met je in gesprek hoe wij jouw trouwfeest op de Veluwe zo onvergetelijk mogelijk kunnen maken! Heb je voorkeur voor een bandje? Of liever een DJ? Welke hapjes wil je geserveerd hebben? En heb je al nagedacht over de aankleding? 

Maak vrijblijvend een afspraak om jouw wensen uit te spreken. Mail of bel 0342-471297 voor een afspraak.

Feestdiner

Het diner met uw gasten kan geheel naar uw wensen aangepast worden.

Heeft u al eens gedacht aan een heerlijk buffet of 3-gangen diner?

Aan de rechterkant ziet u twee voorbeelden. Uiteraard kan de invulling van het menu of buffet helemaal op uw wensen afgestemd worden. 

Ook met bijzondere wensen, diëten en allergiën houden wij rekening.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Dit bespreken wij graag vrijblijvend met u.

Huwelijksnacht op de Veluwe bij De Boshoek

Hoe fijn is het als je naar een goed geslaagd trouwfeest, gewoon kan blijven slapen! Recreatiepark de Boshoek biedt een scala aan accommodaties aan, passend bij jouw gezelschap. 

Onze hotelkamers zijn uitermate geschikt voor jouw huwelijksnacht op de Veluwe! Een gezellig huisje is omgetoverd tot een ware huwelijkssuite. Glaasje bubbels op de kamer, lekkere chocolaatjes, een comfortabel bed en 's ochtends een heerlijk ontbijt.

Laat jouw huwelijksgasten ook overnachten

Ook jouw gasten kunnen wij onderdak bieden in een hotelkamer. Heb je voorkeur voor een bungalow, huisje voor meerdere personen of een villa, zodat al jouw gasten in één huis overnachten? Ook dat is mogelijk! 

Bekijk hier onze accommodaties. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel ons op 0342-471297 of mail ons om jouw wensen uit te spreken, zodat jouw bruiloft een dag om nooit te vergeten wordt!