Pasen op De Boshoek

Verblijf tijdens de Paasdagen gezellig op Recreatiepark De Boshoek. Blijf lekker een weekendje of boek een hele week. Even tijd voor elkaar, de kinderen om mooie momenten op de Veluwe te beleven. 

Pasen, het lijkt nog zo ver weg. Maar voor je het weet is het zover!
Wat is er gezelliger dan met zulke feestdagen even fijne quality-time te hebben met het gezin of familie! Wacht niet te lang met het boeken van uw weekendje weg of weekje vakantie. Want de beschikbaarheid in onze accommodaties raakt snel vol. 

Kies jullie favoriete accommodatie

Er zijn nog wat plekjes vrij op onze camping tijdens de paasdagen. Ga kamperen in jullie eigen kampeermiddel of ga voor luxe in onze Safaritenten! Ook zijn er nog een aantal hotelkamers en chalets beschikbaar. Ga je een weekendje weg met kleine kinderen? Dan is onze Kinderbungalow voor 7 personen echt een aanrader! 

Uiteraard is er genoeg te doen rondom Pasen

Ook het animatieprogramma is helemaal in stijl aangepast aan de Paasdagen! Naast alle sport & spel, knutselen en Minidisco worden er leuke Paasactiviteiten georganiseerd!

Bowlen en paasbrunch

In ons eetcafé Western Plaza kun je tijdens de paasdagen genieten van een uitgebreide Paasbrunch. Wil je zonder een overnachting geneiten van de brunch? Natuurlijk kan dat! Reserveer eenvoudig een tafeltje voor jullie gezin of hele familie via ons Evenementenplatform Events op de Veluwe.

Gezellig komen bowlen tijdens de paasdagen? Gezellig! Leuk te combineren met de paasbrunch! Ook de bowlingbaan reserveer je eenvoudig via Events op de Veluwe.