Wat ga je deze vakantie doen op De Boshoek?

Gezellig dat je komt verblijven op dit leuke recreatiepark op De Veluwe! We hopen dat je een fijne tijd mag hebben op De Boshoek.

Tijdens je verblijf in Voorthuizen hoef je je niet te vervelen. Zowel op De Boshoek als in de directe regio zijn ontzettend veel activiteiten te doen. Wist je bijvoorbeeld dat de Veluwe de hoogste attractieparkdichtheid van Europa heeft? Zo is er voor iedereen wel wat leuks te doen!

Activiteiten met de Kids

 

Voor volwassenen

We bieden op De Boshoek ook tal van leuke activiteiten aan voor volwassenen. Veel van deze activiteiten zijn ook te boeken in combinatie met eet-arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig dinerspel met aansluitend een luxe meergangenmenu? We geven je graag wat inspiratie!

 

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.
Reserveer snel uw spel!
 

Faciliteiten op De Boshoek

Van de luxe faciliteiten op het park tot een compleet aanbod aan activiteiten. Voor jong en oud heeft Recreatiepark De Boshoek veel faciliteiten te bieden. 

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.
Dit heeft De Boshoek te bieden
 

Heerlijk eten bij Western Plaza

Geen zin om te koken? Geen probleem! Bij ons restaurant Western Plaza kun je terecht voor heerlijke gerechten. Ook is er een snackbar aanwezig waar je lekkere snacks en friet af kunt halen.

Bekijk de menukaart

Ontdek de lekkere gerechten van Western Plaza! De kids hebben een speciale kinderkaart.

In de omgeving

Zin in een uitstapje in de omgeving? Zowel in Voorthuizen als op de Veluwe is er genoeg te doen. Met een groot aanbod aan attractieparken, actieve uitjes, musea en natuur is er voor ieder wat wils. Voor veel bekende attracties kun je bovendien tickets bestellen op het park! Zo ben je verzekerd van een leuk dagje uit.

Te doen in de omgeving

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.