Verrassing op valentijnsdag

De tijd tikt... Het is al eind januari en valentijnsdag begint nu echt dichtbij te komen. Nog niets geregeld? Geen nood! Wij hebben een verrassingsarrangement voor valentijnsdag op De Boshoek! En valentijnsdag valt dit jaar op een vrijdag. Dus reden genoeg om dit arrangement te boeken!

Het valentijnsarrangement is geldig van 14 op 15 februari 2020.

Geniet van liefdes ontbijt en diner

Geniet ‘s avonds van een heerlijk 3-gangen menu bij kaarslicht. Een rode roos, ontvangst met bubbels en achtergrondmuziek van Schuurmans & Schuurmans maakt deze avond helemaal compleet!

Boek direct jullie valentijnsarrangement

Kosten valentijnsarrangement

  • 3-gangen diner met LIVE-muziek
  • hotelovernachting met bubbels op de kamer
  • liefdesontbijt
  • € 87,50 p.p. (+ € 1,- toeristenbelasting p.p.p.n.)

Comfortabel overnachten in luxe

Sluit de avond af met een overnachting in Hotel De Boshoek! Gun jullie de luxe van een moderne, sfeervolle hotelkamer. Wij zorgen voor een fles bubbels op de kamer met een persoonlijke valentijnskaart en rozenblaadjes. Geef je persoonlijke boodschap aan ons door en wij schrijven deze op de kaart. Dat is toch een superverrassing voor jouw geliefde?

Na een heerlijke nacht op de comfortabele bedden kun je rustig ontwaken en genieten van een liefdesontbijt in de ontbijtzaal van Hotel De Boshoek. 

Menukaart valentijnsdag Western Plaza op De Boshoek
Menukaart Valentijnsdag Hotel De Boshoek

Overnachten in Hotel De Boshoek

Jullie overnachten in de luxe hotelkamer in Hotel De Boshoek. Fijn, comfortabele kamer met airco, buitnruimte en vrij uitzicht. Met een oppervlakte van 25m2, zitje, boxspringbed, flatscreen TV, luxe badkamer en Nespresso machine is een nachtje weg heerlijk comfortabel. 

Duo Schuurmans & Schuurmans

Dit duo brengt op valentijnsdag een warm repertoire in diverse genres. De sfeervolle klanken tijdens het diner zorgen voor nog meer romantiek. Het duo zingt wat jij niet meer hoeft te zeggen, zodat je samen kunt genieten van een heerljik valentijnsdiner.