Recreatiepark De Boshoek

Vakantiecoach Blog - Verbinding

We verlangen allemaal naar verbinding. En dan vooral je verbonden voelen met je gezin en je familie. We horen bij elkaar: hoe heerlijk is het om dat te voelen? De intense warmte van dat gevoel, dan kan je echt alles aan.

Verbonden blijven, daar investeer je in. Daar maak je tijd voor.

Geluk zit in kleine momentjes die je samen deelt zodat je later kan zeggen: weet je nog? En dan komt die glimlach en dat warme gevoel gelijk weer binnen. Hoe mooi is dat!
Zo zie ik elk weekend families en gezinnen de tijd voor elkaar nemen. Soms checken ze wat gestrest in bij de receptie. De hele dag nog gewerkt en dan met de kinderen de file in op vrijdagmiddag voor het familieweekend.

Hebben we alles? Zijn we niets vergeten? De favoriete knuffel van Josje, het cadeautje voor opa en oma? En nu maar hopen dat ze het leuk vinden…

Oh nee, de melkopschuimer vergeten! Zus Mieke is gek op cappuccino, zo’n melkopschuimer hebben ze vast niet in de bungalow. Nu maar hopen dat ze zakjes cappuccino hebben in het winkeltje, anders vanavond toch maar even het dorp in.

Zou oma goed kunnen slapen daar? Ze is zo onrustig soms.

En zo checkt iedereen met zijn/haar eigen gedachten in bij de receptie. Hopend op een weekend vol plezier en vooral verbinding, warmte en het familiegevoel.

Op maandagmorgen zien we ze weer vertrekken. Het cadeautje viel in hele goede aarde. En de cappuccino? Natuurlijk had zus Mieke er zelf aan gedacht. Een weekend zonder cappuccino zou ondenkbaar zijn.

Ontspannen en al grapjes makend nemen ze weer afscheid van elkaar.

Oma bleef ‘s nachts waken over de familie, maar ja daar zijn het oma’s voor toch?

Tot volgend jaar!

Lees volgende maand ook de volgende blog van de Vakantiecoach!