Recreatiepark De Boshoek

Vakantieblog 7 zomer 2018

Zomer week  7

Het animatieteam:         Marco, Anatascha en Esmee!
Teenagers:                         Sitara

Het is alweer de zevende week van de zomervakantie. De kinderen uit Zuid-Nederland moeten helaas alweer naar school. We zullen deze kinderen zeker gaan missen. Wat een hoop leuke dingen hebben we samen gedaan! Gelukkig hoeven nog niet alle kinderen naar school, dus we zijn nog lang niet klaar met de pret!

Onze themadag deze week was superheldendag, met (Super)Keessie. Alle kids hebben enorm hun best gedaan om een prachtig oogmasker met superhelden cape te maken. Van roze Mega Mindy’s, de blauwe supermannen tot een hele fantasierijke Superheld. ‘s Middags was er een superhelden zeskamp. Met, vanwege het prachtige weer, een waterrijke twist. In de avond bracht de Superheldenquiz ons en de fanatieke aanwezige kinderen erg veel plezier.

Superhelden knutsel
Superheldendag
Waterspel

Bijna dagelijks verzorgen we met het animatieteam een knutsel, sport en spel en een Minidisco, maar geen enkele dag is hetzelfde. Het valt ons op hoe heerlijk kinderen het vinden om samen bezig te zijn en hoe makkelijk ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken tijdens de activiteiten. Voor ons is dat  enorm leuk om deel van uit te maken.

Levend sjoelen op De Boshoek
Plezierplein schminken op de boshoek
Fred pet disco

Onze teenagers hebben het deze week een stukje hoger op gezocht. Ze hebben een geweldige middag gehad in het Klimbos in Garderen. Ondanks de verschillende karakters van de jeugd was het nu : 1 team, 1 taak. Elkaar echt motiveren en zelfs  coachen om de hoogte te trotseren. Geweldig!
De kaartavond, filmmarathon en het kampvuur waren ook een heus feest. Alle credits voor de jeugd en onze teenagers dat ze samen wekelijks weer met een topprogramma komen.

Volgende week is toch echt onze laatste vakantieweek (aaaaaaah), maar daar denken we vooral maar niet aan. Woensdag komt Petra R. de Vriezer bij ons op het park, er schijnt een boef gesignaleerd te zijn. Alle speurneuzen opgelet, we hebben jullie hulp nodig!

Klimbos garderen