Recreatiepark De Boshoek

Vakantieblog 6 zomer 2018

Zomer week  6

Het animatieteam:         Marco, Anatascha, Roos, Chayenne, Jasmijn en  Jose!
Teenagers:                         Noah  en Sitara

De zesde week van de zomervakantie was minder zonnig, maar we hadden volop fanatieke activiteiten georganiseerd. Het programma was heel afwisselend en dat maakt het voor ons ontzettend leuk om er elke keer weer een feest van te maken.

De buikschuifbaan was weer enorm gezellig. Via de kop van een haai moest je zo ver mogelijk proberen te glijden, hoe vet is dat!

schminken op De Boshoek
Buikschuiven op de haai waterbaan op De Boshoek
Buikschuifbaan op De Boshoek

Woensdagochtend warden we opgeschrikt door het luide gesnurk van Kapitein ZwartHaar. Tijdens het zoeken van zijn schat was hij in slaap gevallen in de Kidsclub. Met alle aanwezige kinderen was het natuurlijk een eitje om hem wakker te maken. En dat hij weer wakker is hebben we geweten: wat een rare snuiter was die kapitein!

Kapitein ZwartHaar gaf de kinderen veel tips om een echte piraat te worden. Dit resulteerde tot prachtige piraatjes die ‘s middags vol enthousiasme mee gingen op zoek naar de schat.
Terwijl kapitein ZwartHaar na een dansje bij de Minidisco terug naar zijn schip ging, begon de Piratenshow Zeebeen. Wat een spektakel vol spannende verhalen!

Piratenknutsel op De Boshoek
Knutselen met kapitein zwarthaar
Kapitein Zwarthaar op De Boshoek
Zeebeen show op De Boshoek
Piratenshow Zeebeen op De Boshoek
Zeebeen show op De Boshoek

Onze teenagers zijn deze week met de jeugd heel actief geweest. Aan het Fifa-toernooi en het bowlingtoernooi werd fanatiek meegedaan. Bij het zoeken naar een leuk uitje in de omgeving werd er unaniem gekozen voor quad rijden. Stoer, spannend en altijd leuk om iets te doen waar je niet schoon van terug komt.

Aankomende zaterdag staat er een feestavond met Live-muziek en BBQ op het programma. Dus voor ons een perfect moment om zelf eens vermaakt te worden J.

O, en Keessie vroeg of we niet willen vergeten om te vertellen dat hij woensdag samen met ons een Super(depuper) helden dag geeft. In iedereen schuilt een held en het wordt tijd dat we daar eindelijk eens wat mee gaan doen. We zijn benieuwd wat Keessie nou weer heeft bedacht.

Quadrijden met de jeugd