Recreatiepark De Boshoek

Vakantieblog 5 zomer 2018

Vakantieblog week 5 zomer 2018

Het animatieteam: Marco, Anatascha, Roos, Esther, Jasmijn en Jose!
Teenagers: Noah  en Sitara

De vijfde week van de zomervakantie stond weer in het teken van heerlijk zomers weer en veel plezier.

Op zondag stond Tobbedans op het programma: een grote helling opklimmen met een band. Eraf glijden, het bad in en maar zo snel mogelijk aan de bel trekken! Deelnemers van 4 tot 65 jaar hebben met volle vreugde mee gedaan. Ook de family battle met ouder en kind was fantastisch om te zien, we kunnen niet vertellen wie het leuker had: de ouder, het kind of wijzelf.

Verschillende leeftijden hebben ook nu weer meegedaan in de ochtend met de knutsel.
Vol trots werden er prachtige kunstwerken mee naar het huisje of tent genomen.

Tobbedans op De Boshoek
Tobbedans op De Boshoek

Summertour Bubbeleball was bij ons op De Boshoek te gast en hoe! Op het programma stonden Bumperballz, biljartfootbal en footdart. Het was echt grandioos op een prachtige zomeravond!

Keessie en Willie hebben van hun trouwe fans ook veel post en kleurplaten gekregen. Deze hangen prachtig in het Schatertheater waar elke avond de MiniDisco is. Keessie en Willie hebben het er maar druk mee om iedereen een kaartje terug te sturen.

bubble ball op De Boshoek
Summerball op De Boshoek
Darts op De Boshoek

Woensdag was het sprookjesdag. Goede-V was ook op vakantie bij De Boshoek, maar bij het lezen uit haar sprookjesboek verdwenen alle sprookjes ineens. Gelukkig hebben de kinderen een prachtige sprookjesknutsel kunnen maken, zodat goede-V toch nog wat sprookjes om zich heen had.

Maar hier werd ze helaas nog niet helemaal vrolijk van. Zelfs de sprookjesboom die de kinderen van 9 jaar en ouder hebben geknutseld gaf geen extra glimlach op haar gezicht.

Dus 's middags hebben we samen met de kinderen dit probleem opgelost. En…  ze leefde nog lang en gelukkig.
Poppentheater Koekla kwam, als kers op de taart, in de avond een prachtige poppenvoorstelling geven over de drie biggetjes. Iedereen, van jong tot oud, zat ademloos te kijken en te luisteren. Wat was dit een mooie voorstelling. De kindjes hebben het er nu nog over!

Knutselen op De Boshoek
Poppentheater op De Boshoek

Onze teenagers hebben deze week van allerlei activiteiten met de jeugd gedaan. Het zelfgemaakte programma door de jeugd heeft wat vaker het binnenbad ontdekt. 's Avonds met een muziekje erbij een balsport doen in het warme binnenbad. Dit was succes verzekerd.
Zaterdag staat er een Fifa toernooi op het programma. Met meer dan 40 personen spelen gaan we op meerdere schermen en playstations de competitie aan. Kom gerust kijken in Western Plaza.

Voor aankomende zondag is het springkussen gewijzigd in een heuze haaien-waterbaan en wordt er weer vol op geschminkt door ons. En woensdag zal kapitein Zwart Haar ons een bezoekje brengen, dus alle Hens aan dek!

Meer vakantieblogs